Click pentru a te abona

Impozitare averi. Dumitru Costin, BNS: Asta este TEMEREA noastră cea mai mare. Nu pomeneau NIMIC

Impozitare averi. Dumitru Costin, BNS: Asta este TEMEREA noastră cea mai mare, scrie DcNews

Dumitru Costin, liderul Blocului Naţional Sindical, s-a aflat astăzi în direct la DC News în cadrul emisiunii ”Ce se întâmplă?”, moderată de Răzvan Dumitrescu. Cei doi au discutat, printre altele, și despre sistemul fiscal din România și despre impozitarea averilor. 

Dumitru Costin, invitat în emisiunea ”Ce se întâmplă?” de la DC News
Dumitru Costin, invitat în emisiunea ”Ce se întâmplă?” de la DC News

”Avem un sistem fiscal putred. Comisia Europeană îți dă recomandări și ne spune cu delicatețe: aveți o problemă cu fiscalitatea în România. Când te uiți pe clasamentele europene vezi că România este în coada cozilor în ceea ce privește veniturile fiscale ca ponderi în PIB. Sub noi e doar Irlanda, dar acolo este o altă filosofie de fiscalizare. România e în coada cozii. Când te uiți la cum se impozitează averile în statele membre ale Uniunii Europene, averile persoanelor fizice și persoanelor juridice, constați că România este chiar pe ultimul loc, 4% înseamnă veniturile din impozitele pe avere din România. Media europeană este de 13%. După 30 de ani trebuie să ne asumăm și noi că unii au acumulat averi și că e normal să plătească”, a declarat Dumitru Costin, preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS).

Întrebat de Răzvan Dumitrescu dacă nu cumva averile sunt în mâna celor care conduc România și atunci ”nu se vor impozita singuri”, liderul BNS a precizat: 

Aceasta este și temerea noastră cea mai mare. De asta am văzut din păcate în toate programele politice. Am citit toate programele politice și asta am văzut. Există însă două excepții: PSD-ul și USR-ul, care veneau cu două măsuri care prevedeau eliminarea taxării pe salariul minim. Cu excepția acestor două, toate celelalte partide politice, inclusiv PSD și USR, nu pomeneau nimic despre impozitarea averilor”, a declarat Dumitru Costin.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO pe DcNews.ro

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com