Click pentru a te abona

Îmi declar susținerea atât pentru membrii CRLR care candidează sub sigla LOTCA a Comunității, cât și pentru toți etnicii ruși lipoveni care candidează la aceste alegeri locale

41 Shares

Unul dintre acești oameni este Vitali Cristian Finoghen, candidat la Primăria Comunei Sarichioi din partea PNL. Îl cunosc pe Vitali de aproximativ 20 de ani, timp în care a rămas același om serios, perseverent, integru și devotat cauzei Comunității Rușilor Lipoveni din România. Am avut deseori ocazia să-i urmăresc îndeaproape drumul dezvoltării profesionale atât în administrația publică locală, cât și în cadrul CRLR. Pe lângă aspirația continuă de creștere și evoluare multilaterală, un singur lucru a rămas neschimbat: grija pentru nevoile oamenilor. Încă din anul 2004, când a fost ales consilier local din partea Comunităţii Ruşilor Lipoveni din România și apoi edil al Comunei Sarichioi și-a folosit studiile în științe juridice și experiența căpătată în administrația locală pentru a implementa o strategie solidă de dezvoltare a Comunei Sarichioi.

Realizările domnului Vitali Cristian Finoghen, după trei mandate consecutive de Primar al Comunei Sarichioi, sunt multe, iar lucrul acesta îl știu cel mai bine locuitorii celor cinci sate ale Comunei.

Vitali spune că „infrastructura unei comune este foarte importantă, de aceea în ultimii ani, m-am preocupat în a găsi resurse financiare pentru a demara cât mai multe proiecte de asfaltare a străzilor din comună. Pentru lucrările în desfășurare (asfaltare si canalizare), este adevărat, disconfortul este unul foarte mare, străzile sunt săpate, denivelate, exista mult praf iar oamenii sunt de multe ori supărați, pe buna dreptate. Înțeleg și asigur pe toată lumea că pe străzile din proiectele de asfaltare se va continua amenajarea si pregătirea lor pentru turnat covor asfaltic iar străzile celelalte, cu probleme, vor fi amenajate prin pietruire, multe din ele făcând deja parte din viitoarele proiecte.

De asemenea, consider că proiectele culturale sunt deosebit de importante pentru întraga noastră comună și mă refer la Consolidarea, reabilitarea modernizarea și extinderea căminului cultural, Sarichioi, Promovarea identității culturale, a tradițiilor și obiceiurilor locale in teritoriul GAL Razim, amenajarea căminului cultural din Enisala. Întreaga zonă este în plină dezvoltare, ne gândim la turism în primul rând dar și la multe meșteșuguri tradiționale, sunt foarte multe oportunități pe care le-am analizat și am schițat o amplă strategie de dezvoltare pe termen lung pentru că eu cred că așa sunt lucrurile trainice, pe termen lung”.

În final, nu-i doresc decât să continue, în calitate de Primar al celei mai mari comune din județul Tulcea, să-și aducă aportul la dezvoltarea și prosperitatea economică a celor cinci localități și să aibă prilejul de a-și duce la bun final proiectele aflate în derulare! Mult succes, Vitali!

Andrian Ampleev Deputat CRLR

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com