Click pentru a te abona

Ilie Ștefan, Președinte PNL Județul Tulcea: Mi-aș fi dorit ca PNL să se prezinte la consultări cu o propunere concretă, cu un nume de premier, o personalitate cunoscută în plan național și internațional

0 Shares

Considerații privind desemnarea doamnei Viorica Dăncilă pentru funția de premier:

“Este decizia și atributul constitutional al Președintelui României în desemnarea premierului. De altfel, Domnia sa a explicat exact care a fost rațiunea desemnării, pentru a treia oară, a unui premier din partea alianței majoritare, PSD-ALDE.

Mi-aș fi droit ca PNL să vină la consultări cu o propunere concretă, cu un nume de premier, o personalitate cunosctă în plan national și international, un profesionist integru, așa după cum se așteaptă electoratul de dreapta de la un partid istoric cum este Partidul Național Liberal. Acest nume poate fi găsit în interiorul partidului dar nu exclude idea ca această personalitate să fie din afara partidului. Așa după cum nu exclud situația ipotetică în care această propunere de premier a PNL-ului ar fi putut fi susținută și de USR.   

PNL va vota împotrivă, poziția noastră rămâne neschimbată în raport cu PSD și nocivitatea actualei guvernări care, într-un singur an și-a dovedit pe deplin incapacitatea de a gestiona actul guvernamental. PNL consideră că PSD a demonstrat că a câștigat alegerile prezentând un Program de guvernare nerealist, așadar au mințit cu bună știință iar actuala configurație politică din Parlament este rezultatul alegerilor din 2016 pe fondul unui absenteism de 60%. Eu cred în continuare că suntem oameni politici atâta timp cât ne asumăm realitatea resimțită de oamenii în mijlocul cărora trăim și nu ne lăsăm duși valul puterii, a orgoliilor sau a intereselor personale sau de grup” a declarat președintele PNL Județul Tulcea, Ilie Ștefan.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com