Click pentru a te abona

Ieșiți la vot, duminică, 24 Noiembrie, pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale (!)

285 Shares

Ieșirea la vot în turul al doilea duminică, în data de 24 noiembrie 2019, ne pune să alegem între doi candidați și două direcții diferite pentru România: România care se modernizează şi România care rămâne în urmă.

Pentru orice cetățean care urmăreşte scena politică din România, fără să facem calificări privind-o pe doamna Dăncilă, cred că este evident că dl Klaus Iohannis este, de departe, cel mai potrivit să fie ales în continuare în funcţia de Preşedinte al României şi să reprezinte, aşa cum a făcut şi până acum, România, cu demnitate, în exterior, să susţină o direcţie bună de dezvoltare a acestei ţări şi politici publice care generează modernizarea ţării.

Candidatul Klaus Iohannis a definit ce înseamnă România care se modernizează, România normală, în care garanţia îndreptării spre prosperitate este apartenenţa la Uniunea Europeană ce garantează accesul la pieţe economice, o politică externă suprapusă peste politica UE, cu o politică de securitate bazată pe parteneriatul cu SUA şi pe apartenenţa militară la blocul NATO, care susţine întărirea armatei europene, dar nu în afara NATO, cu relaţii civilizate cu toţi vecinii.

Vreau să fac un apel către toţi românii: să vină  24 Noiembrie, duminică, la vot, pentru că absenteismul a favorizat întotdeauna PSD-ul. Deci, la prezenţă scăzută la vot, deşi a obţinut doar 11-12 -13% din numărul alegătorilor înscrişi pe listele permanente, procentele au fost de 30-35-38. De ce? Pentru că, în cazul absenteismului, singurul câştigător este PSD şi Viorica Dăncilă.

Dragi tineri ieşiţi la vot dacă vă pasă de viitorul vostru! Este momentul generaţiei voastre, este momentul generaţiei studenţilor să-şi decidă viitorul! Dacă nu, vor vota alţii pentru voi !

Pe data de 24 noiembrie eu voi ieși la vot pentru a-l susține pe candidatul Klaus Iohannis , pentru a avea o Românie normală !  Deputat PNL Vasile GUDU

285 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com