Click pentru a trimite e-mail

IBTM World 2019 – Delta Dunării și Dobrogea de Nord la Târgul de Turism de la Barcelona

297 Shares

autor Geta negrișanu

IBTM este singurul târg de MICE (Meetings, Incentives, Conference and Exhibitions) din Regatul Spaniei şi unul dintre primele ca importanță din Europa. Manifestarea se desfășoară anual în Barcelona, al doilea oraş că mărime din Regat.

Evenimentul se adresează strict profesioniştilor din industria de turism, nefiind accesibil publicului larg şi reuneşte expozanţi din peste 80 țări, peste 4.000 de hosted buyers din peste 60 țări şi peste 7.000 de locaţii de organizare a evenimentelor, destinaţii, hoteluri, produse şi servicii.

O delegație a Consiliului Județean participă, zilele acestea, la Târgul de Turism de la Barcelona – IBTM World 2019. Standul „Delta Dunării și Dobrogea de Nord” s-a bucurat de un viu interes în cadrul standului României. Atât operatori de turism străini cât și vizitatori spanioli și de alte naționalități s-au arătat încântați de frumusețile deltaice și nu numai, solicitând informații legate de destinațiile turistice din județul Tulcea.

În cadrul strategiei de promovare a turismului românesc, piaţa spaniolă reprezintă o piață prioritară, cifrele privind numărul sosirilor vizitatorilor spanioli sau al înnoptărilor în unitățile de cazare din România indicând o clasare a Spaniei în topul primelor 10 țări europene emițătoare de turişti către România.

Organizatorul IBTM, compania britanică REED Exhibitions, are în portofoliu peste 500 evenimente anuale în alte 38 țări în afară de Spania, printre care Regatul Unit al Mării Britanii, S.U.A., Franţa, Germania, Brazilia, Rusia, India, China, Australia şi Orientul Mijlociu. Dintre cele mai importante evenimente din portofoliul REED Exhibitions fac parte World Trade Market – WTM de la Londra şi Arabian Travel Market – ATM din Orientul Mijlociu şi IBTM India.

Conform analizei post-show date publicită’ii de organizatorul REED Exhibitions, IBTM reprezintă evenimentul anual al industriei de profil cu cea mai largă participare, inclusiv cu cel mai bogat şi numeros portofoliu de hosted buyers la nivel mondial.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com