Click pentru a te abona

Iată, vin colindătorii (!) Florile dalbe și darurile Moșului la Consiliul Județean Tulcea

0 Shares

Micii colindători au bătut la ușa instituției Consiliului județean Tulcea pentru a începe seria colindelor și a urărilor prilejuite de cele mai frumoase și mai pline de simbolism sărbători de peste an, Crăciunul și Anul Nou.

Conform tradiției, reprezentanții CJ Tulcea, primesc în această lună,vizita micuților colindători din toate colțurile județului nostru. Primii au fost preșcolari de la Grădinița nr. 12 și elevii clasei a III-a de la Școala „Elena Doamna“, ambele din municipiul Tulcea, au cântat colinde pentru „publicul“ din cadrul administrației județene.

„Primii vestitori ai Moșului au apărut la sediul Consiliului Județean Tulcea.  Nu sunt elfi, nici reni, ci doar micuții elevi și preșcolari tulceni! În zilele următoare așteptăm și alți colindători să ne calce pragul! Ne-a lăsat Moșul daruri pentru voi și ne-a desemnat ajutoarele sale, misiune pe care o vom îndeplini cu mare drag“, a declarat Dumitru Mergeani, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com