Click pentru a te abona

I-au prins la furat de material lemnos și tăiere ilegală de arbori

La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii Postului de Poliție Nicorești au depistat în flagrant, în pădurea de pe raza comunei Poiana, doi bărbați, de 41 și 36 de ani, ambii din comuna Poiana, în timp ce tăiau, folosind un motofierăstrău mecanic, material lemnos de esență salcâm.

La fața locului, în prezența unui reprezentant al Ocolului Silvic Tecuci, a fost găsit  un atelaj hipo, precum și 10 arbori tăiați ilegal, cu diametrele la cioată cuprinse între 6–14 cm. Materialul lemnos a fost lăsat în custodia ocolului silvic, motofierăstrăul fiind ridicat de polițiști.

 În cauză a fost întocmit dosar penal, cei doi fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de tăiere ilegală de arbori (IPJ Galati).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com