Click pentru a te abona

Hull 829, ultima navă din acest an lansată la apă

Navaliștii tulceni au reușit să finalizeze și să lanseze la apă ultima navă a anului 2014.

lansare

Este vorba despre o navă de asistență pentru construcții și întreținere instalații subacvatice cu o lungime de 142 de metri, 132,8 metri lungimea între perpendiculare, lățimea de 25 de metri și înălțimea la puntea principală de 11,40 metri.

Conform tradiției nava lansată astăzi a fost botezată și I s-a urat “vânt din pupa” pe mările și oceanele lumii. Navaliștii de la Vard Tulcea și-au exprimat satisfacția că au reușit să finalizeze și această comandă la termen, în condiții excelente de calitate.

„Vreau să felicit, pe această cale, întreaga echipă a şantierului naval Tulcea, un operator privat care întreţine o bună parte din viaţa economică a acestui judeţ. Faptul că au activitate continuă demonstrează, încă o dată faptul că aici, la Tulcea, avem adevăraţi profesionişti în domeniu“, a precizat președintele Consiliului Județean Tulcea, Teodorescu Horia, în scurta sa alocuțiune.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.