Click pentru a te abona

Hotărâre de Guvern: 6 milioane de euro au fost alocate orașului Măcin pentru execuția variantei ocolitoare a orașului

992 Shares

autor Geta Negrișanu

S-a aprobat astăzi, 28 Octombrie 2019,  în ședința de Guvern, alocarea sumei necesare pentru execuția variantei ocolitoare a orașului Măcin. Obiectivul de investiții va avea în vedere atât reabilitarea și modernizarea prin lărgire și creșterea capacitătii portante a drumului de exploatare existent, drum care să suporte traficul greu cât și extinderea acestuia, realizându-se un drum de centură prin care poate fi deviat traficul greu ce tranzitează în prezent orașul Măcin prin DN 22D și DN 22.

“Am susținut la Guvern necesitatea realizării în regim de urgență a acestei investiții pentru că politica mea este județul Tulcea(!). Așa după cum am mai spus, am fost la  Măcin în urmă cu o lună, am vorbit cu măcinenii și mi-am dat cuvântul în fața oamenilor că problemele cauzate de traficul greu din oraș vor avea o rezolvare rapidă. Mi-am respectat cuvântul în pofida multor păreri conform cărora nu ar fi vorba decât despre campanie electorală.
Cert este faptul că aproximativ 6 milioane de euro vor pleca la Măcin pentru execuția variantei ocolitoare a orașului.

Obiectivul de investiții va avea în vedere atât reabilitarea și modernizarea prin lărgire și creșterea capacitătii portante a drumului de exploatare existent, drum care să suporte traficul greu cât și extinderea acestuia, realizându-se un drum de centură prin care poate fi deviat traficul greu ce tranzitează în prezent orașul Măcin prin DN 22D și DN 22.

Se aprobă suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2019 cu suma de 28.819 mii lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, şi alocarea acesteia bugetului local al orașului Măcin, județul Tulcea, pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere privind eliminarea traficului greu din Orașul Măcin prin realizarea investiției ,,Reabilitarea și extinderea drumului de exploatare DE406” a declarat Horia Teodorescu, președintele Consilului Județean Tulcea după adoptarea Hotărârii privind alocarea di Fondul de urgență al Guvernului/2019, pentru orașul Măcin .

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com