Click pentru a trimite e-mail

Horia Teodorescu: “Nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an”

După o analiză profundă și aplicată în realitatea cotidiană, după dicuții cu colegii de partid,  cu primarii și colaboratorii din toate domeniile de activitate doresc să aduc la cunoștința tuturor locuitorilor județului Tulcea că nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an.

psd-grup

Consider că am o responsabilitate extrem de mare pentru fiecare tulcean în calitatea mea de Președinte al Consiliului Județean Tulcea și de Președinte al Partidului Social Democrat, Organizația Județeană Tulcea, în contextul în care implementarea mecanismului  de Investiții Teritoriale Integrate (ITI) Delta Dunării a devenit operațional după aprobarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă a Deltei Dunării prin HG 602/2016, publicată în Monitorul Oficial nr. 789/7 octombrie a.c.

Cred că dezvoltarea fiecărei localități din județul Tulcea cu ajutorul proiectelor pe care le avem în vedere reprezintă oportunități reale pentru bunăstarea fiecarui tulcean. Ne-ați acordat cu încredere votul pentru următorii patru ani la alegerile locale, meritați tot respectul și efortul nostru pentru dezvoltarea județului Tulcea, drept pentru care am luat această hotărâre. Trebuie să terminăm ceea ce am început, trebuie să realizăm ceea ce am promis.

Vă asigur că reprezentanții noștri pentru alegerile parlamentare îndeplinesc toate exigențele impuse de un legislativ performant și sunt pregătiți să lucreze cu profesionalism împreună cu noi pentru dumneavoastră. (comunicat de presa)

Vă mulțumesc.

Teodorescu Horia

Președinte al PSD, Organizația Județeană Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.