Click pentru a trimite e-mail

Horia Teodorescu: Ajutor important din partea Chinei-medici biologi pentru a demara procedura de testare iar Municipalitatea Suzhou a trimis deja primul ajutor constând în 40 de mii de măști de protecție

389 Shares

În virtutea relațiilor de bună prietenie, schimburi economice, culturale și respect reciproc cu Regiunea Suzhou cu care Județul Tulcea are reații de înfrățire de peste 20 de ani, primul transport de 40.000 de măști de protecție donate de Municipalitatea Suzhou, China, a ajuns deja la Tulcea.

Ele vor fi distribuite cu prioritate către personalul medical și cei implicați în prima linie a luptei împotriva noului coronavirus, respectiv Spitalului Județean de Urgență Tulcea, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta Tulcea. De asemenea, o parte merg și către instituțiile direct subordonate Consiliului Județean Tulcea.

„Mulțumesc prietenilor chinezi pentru acest ajutor, respectiv Municipalității Suzhou și Ambasadei Republicii Populare Chineze în România. Nu este un gest întâmplător, el se înscrie în linia relațiilor de prietenie și cooperare care ne leagă. De când Suzhou și Tulcea au devenit orașe înfrățite în 1995, acestea au realizat schimburi aprofundate în domeniile culturii, medicinei tradiționale chineze, agriculturii.

În toată această perioadă de criză am menținut legătura cu Ambasada Chinei, care și-a manifestat tot sprijinul în ceea ce privește venirea la Tulcea a doi medici biologi, care ne-ar fi de mare ajutor în ceea ce privește efectuarea analizelor pentru Covid 19, dar și în ceea ce privește identificarea unor furnizori pentru echipamente medicale specifice, știute fiind greutățile pe care le întâmpinăm în această perioadă în achiziționarea acestor echipamente. Pentru toate acestea nu pot decât să mulțumesc încă o dată reprezentanților ambasadei, în special Excelenței Sale doamna ambasador Jiang Yu. Mă bucur să va anunț că cele peste 100 000 de măști pentru populația județului achiziționate de Consiliul Județean Tulcea, vor ajunge în zilele imediat următoare și voi reveni atunci cu detalii privind distribuirea acestora”, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com