Click pentru a te abona

Hogea, dixit: Zilele Municipiului se fac la Ciuperca. PSD-iștii au aprobat chiar dacă n-ar fi fost de acord (!)

34 Shares
    • Unii spun c-ar fi fost vorba despre un blat între voința primarului Hogea de a avea primul și ultimul cuvânt și…majoritatea PSD din Consiliul local al Municipiului Tulcea și că rectificarea bugetului la Aquaserv n-ar mai fi fost pusă în discuție dacă PSD-ul n-ar fi votat alături de Hogea

AZL Sulina, cei care au acum în administrare faleza Tulcea (pentru marele proiect de reabilitare și modernizare desfășurat de CJ Tulcea) ne-a făcut cunoscut faptul că a pus în mod gratuit la dispoziția primăriei Tulcea, faleza dunării, acolo unde, în mod tradițional se desfășoară manifestările dedicate Zilei Marinei și Zilelor Municipiului.

“R.A. Administrația Zonei Libere Sulina, în calitate de Administrator al Falezei Tulcea, își exprimă disponibilitatea pentru un parteneriat cu Consiliul Local Tulcea în vederea organizării Zilelor Municipiului Tulcea, prin punerea la dispoziția organizatorului în mod gratuit a întregii suprafețe de teren necesar asigurării căilor de acces public, montării de elemente de decor, scenă, toalete ecologice, promenadă,  etc. R.A. Administrația Zonei Libere Sulina așteaptă Primăria Municipiului Tulcea să vină în întâmpinarea propunerii de a organiza împreună aceste manifestări social-cultural-artistice” se arată într-un comunicat de presă primit la redacție.

În ședința Consiliului local din data de 26 iulie a.c. lucrurile s-au tranșat și primarul Hogea a demonstrat odată în plus (dacă mai era cazul!) că lucrurile încă se desfășoară/întâmplă în municipiul Tulcea doar cum vrea el pentru că el știe cel mai bine ce și cum vor tulcenii. Astfel, spectacole, terase, grătare cu mititei și berea care curgea în valuri pe faleză, parcul de distracții cu tot cu roată, carusel și ce mai bucura copii de Ziua Marinei,  toate aceste se mută în zona Ciuperca, acolo unde au fost scoase la licitație doar șase locuri pentru mulțimea de agenți economici care participă an de an la desăvârșirea…distracției tulcenilor și a turiștilor aflați în zonă. Chiar dacă au fost câteva voci care-au argumentat faptul că locul (parcul Ciuperca) nu se pretează pentru că are o anumită așezare topografică cu elemente care îngreunează accesul, staționarea unui număr mare de oameni ar conduce la distrugerea spațiului verde, îmbulzeala și lipsa unor parapete pe marginea lacului ar putea lăsa cale liberă unor potențiale accidente…și lista ar putea continua, edilul tulcean a rămas neclintit în hotărârea sa.

Primarul Hogea nu s-a enervat și a explicat pe îndelete că Ciuperca “este o zonă care am considerat noi că se pretează pentru Zilele Municipiului”, că pe faleza oferită în mod gratuit pentru aceste evenimente primăria nu ar mai putea închiria spații agenților economici care “ar trebui lăsați liber și cum să facem noi așa ceva (!?)”… că abia atunci ar fi haos și tot așa…până ce a rămas stabilit cele două zile, 15 și 16 august dedicate Zilelor Municipiului (conform tradiției și a Zilei Marinei datorită căreia s-a născut această sărbătoare a orașului) se vor desfășura începând cu acest an la…Ciuperca.

Vă place sau nu, asta este situația, primarul Hogea știe mai bine decât voi ce și cum ar trebui să vă doriți astfel încât, dacă vreți spațiu și distracție ca lumea n-aveți decât să plecați unde vreți. Că mai sunt orașe unde se desfășoară evenimente similare. Sau vă mulțumiți cu ce vi se dă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com