Click pentru a te abona

Guvernul tehnocrat l-a revocat din funcția de Guvernator al ARBDD pe Lucian Simion când a aflat că este candidatul PSD pentru Primăria Tulcea.

0 Shares

Articol preluat de pe site-ul deja fostului Guvernator, www.luciansimion.ro

Untitled-1

“Un fleac, m-au ciuruit. Sunt PSD-ist, nu pot fi și Guvernator al ARBDD. Nu e panică, Man.

Doar ce au trecut două săptămâni de la momentul în care am fost desemnat candidat pentru funcția de primar al municipiului Tulcea din partea PSD, Premierul Cioloș a considerat că este momentul să vacanteze postul de guvernator al ARBDD și a semnat astăzi, în urmă cu cca. două ore, Ordinul de revocare a mea din această funcție. Menționez faptul că nu am fost consultat, nu am fost chemat nici măcar la o simplă discuție chiar dacă, eu mi-am anunțat intenția de a mă autosuspenda din funție pentru a intra în procesul de pregătire a campaniei electorale.

Fără să doresc să intru în polemică cu cineva anume, mă întreb doar, retoric, evident, ce anume deranjează în fapt: decizia de a candida sau partidul care susține candidatura mea?!

Mai mult decât atât, cred că este corect să -i informez pe toți cei care comentează oricum, faptul că funcția de Guvernator al ARBDD este asimilată funcției de demnitar ceea ce nu exclude apartenența/susținerea unui partid politic.

Consider că am deranjat prea mult cu faptul că am fost prea insistent în ultima perioadă când am cerut ca proiectele aflate în derulare la ARBDD să aibă mai multă susținere, sau poate am fost prea obraznic atunci când am îndrăznit să accept să candidez pentru funcția de primar al municipiului Tulcea din partea PSD. Acest lucru, vă informez cu respect, l-au hotărât chiar tulcenii care au răspuns întrebărilor (multe și complexe) operatorilor Grupului de Studii Socio-Comportamentale Avangarde care au efectuat un sondaj de opinie în municipiul Tulcea din care a rezultat că sunt unul dintre  marii favoriți.

Cum Campania electorală nu a început, am considerat că ar trebui să pun lucrurile în ordinea lor firească la ARBDD și numai după aceea să intru, efectiv în campanie. Așa ar fi trebuit să se întâmple într-o stare de normalitate, de legalitate, de profesionalism, de bun simț.

Înțeleg că hotărârea a fost luată după ce o anumită parte a “societății civile” și-a exprimat îngrijorarea față de ce/cum se va descurca RBDD  în situația în care, vai Doamne, eu sunt un PSD-ist care urmează să ajungă primar al municipiului Tulcea.

Vă mulțumesc tuturor, mulțumesc celor care-au înțeles să colaboreze cu mine și cu instituția pe care am condus-o cu rezultate notabile, după cum am arătat și voi continua să analizez și să explic cu răbdare fiecărui om care va dori să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Sigur, mă întreb retoric de ce am fost un Guvernator foarte bun până la data de 27 februarie a.c. și după ce PSD-ul a anunțat candidature mea, dintr-odată, ordinea lucrurilor a căpătat un alt sens. Este doar o întrebare retorică.

Voi încheia într-o notă optimistă, așa după cum vorbesc tinerii de pe strada mea.  Sunt PSD-ist. M-au ciuruit. Nu e panică, Man …! “

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com