Click pentru a te abona

Guvernul Orban a eșuat cu gestionarea pandemiei. Raportul oficial al Uniunii Europene demonstrează, odată în plus, acest fapt

0 Shares

Din raportul publicat de Centrul European de Prevenire şi Control al Bolilor (ECDC), care analizează situaţia epidemiologică din Uniunea Europeană şi Marea Britanie, reiese că România este în top când vine vorba de răspândirea epidemiei de COVID-19.

O arată clar și fără dubiu un raport oficial al Uniunii Europene din care rezultă că România are una dintre cele mai scăzute rate ale testării, simultan cu una dintre cele mai ridicate rate de pozitivare – noi cazuri de îmbolnăvire, constatate în urma testelor.  România are  una dintre cele mai scăzute rate de testare de coronavirus din spațiul european, cu 580 de teste la 100.000 de locuitori. Media europeană este de 710 teste/100.000 locuitori.

Guvernul Orban a refuzat să testeze masiv populația pentru a putea raporta ”realizări mărețe”. Din nefericire pentru noi toți realitatea i-a explodat în față.

Teste puține nu mai înseamnă cazuri puține, ca în prima parte a pandemiei, ci multe îmbolnăviri.

În România fiecare e pe cont propriu, pandemia a scăpat de sub controlul autorităților.

Guvernul Orban se dovedește incapabil să gestioneze pandemia, începutul noului an școlar, bunul mers al economiei pentru că în fiecare zi tot mai multe firme-și pun lacătul pe ușă, șomajul crește continuu, nu are bani să aplice legea măririi pensiilor cu 40% și de dublare a alocațiilor, dar are bani pentru tot ceea ce ține de alegeri. În orice condiții. Cât mai sunt ceva procente (!)

Cu cât guvernul PNL pleacă mai repede cu atât se va putea instala un guvern competent cu credibilitatea integră.

Deputat Mirela Furtună

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com