Click pentru a te abona

Guvernul ALDE-PSD – înapoi la școală. ALDE-PSD ne schimbă și istoria și geografia pentru că pot. 

49 Shares

După porția de gaz servită Diasporei la mitingul din 10 august , guvernanții prin grija Ministerului Educației “gazează ” și manualele școlare .

Erorile strecurate în manualele de geografie și istorie de clasa a VI-a lovesc în creierele copiilor precum loviturile aplicate de jandarmi manifestanților pașnici din Piața Victoriei . Greșelile din manuale vor produce confuzie în rândul elevilor și cadrelor didactice care nu știm cum vor preda : ori după ce au învățat dascălii în școală, ori după istoria și geografia modificată de actualii guvernanți.

Poate că se vrea ca România să facă parte din alt continent sau să aibă alte forme de relief. Iar în istorie să ne transformăm dintr-un popor pașnic într-un popor violent și barbar , lucru demonstrat în data de 10 august.

Ca pe o bună afacere, așa după cum știu să facă membrii Guvernului “douăzeci douăzeci”, s-au apucat să editeze manualele printr-o singură editură monopolizând întreaga tipăritură . După cum se vede domnii din Minister au uitat tabla împărțirii și au rămas doar cu adunarea . Așa ne arată ei cum funcționează mecanismele de piață în capitalismul românesc.

Oare ce s-ar întâmpla la Olimpiada de Geografie și Istorie unde ar participa elevi care învață după manualele vechi cu cei care învață după noile manuale ? Înțelegem că dacă ar corecta lucrările cei din Minister le-ar da dreptate celor din urmă ? Dacă primii vor zice că prin Sud trece Dunărea ceilalți să spună că trece Prutul . Până la urmă toți au dreptate , pe acolo trece doar un râu sau, mă rog , fluviu . Ce mai contează? Este tot o apă.

După cum se vede ALDE-PSD ne schimbă și istoria și geografia pentru că pot.  Oare ce părere vor avea elevii când vor vedea manualele , iar unii dintre ei mai și citesc sau chiar îi interesează respectivele materii ?

Domnilor guvernanți, chiar doriți să îndobitociți această țară ? Tânara generație chiar nu mai trebuie să știe adevarata geografie și istorie a României ? Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com