Click pentru a te abona

Guvernatorul Lucian Simion pregătește un amplu proiect pentru tulceni. Pentru …primăria Tulcea (?!)

0 Shares

Mulți dintre colegii din țară m-au întrebat dacă intenționez să candidez la funcția de primar al Municipiului Tulcea. Cică așa se vorbește. „Unde se vorbește ?” am întrebat eu, pentru că la Tulcea nu se prea dezbat astfel de potențiale subicte de larg interes. După cum cred că mă cunoașteți (!) am răspuns și la această întrebare. „Poate. Ar fi o nouă provocare pentru mine” ... am spus zâmbind pe sub mustață . Acum, când scriu aș adăuga cu maximă responsabilitate că nu aș putea face acest lucru la modul clasic, devenit de-a lungul timpului obișnuință, în care candidatul vine în fața obștei cu promisiuni  eterice, cu pupături, petreceri cu lăutari, exprimare anevoioasă și bancuri deocheate. Că tot am vorbit despre ispravnicii timpurilor celor vechi. Dregătorii domnilor. Un primar al timpului nostru ar putea fi Ispravnicul cetății, cu proiecte concrete, serioase, pe termen lung. Primarul ar trebui să fie Unsul comunității în adevăratul sens al cuvântului. Părerea mea” scrie Guvernatorul Simion pe site-ul său personal.

LS-primarie

Aș îndrăzni să spun că zvonurile care se aud prin târg, conform cărora unul dintre candidații redutabili la funcția de Primar al Municipiului Tulcea ar putea fi Lucian Simion, încep să prindă contur. Guvernatorul, fostul Prefect Lucian Simion ne spune pe site-ul său oficial că ar fi o nouă provocare pentru el candidatura la primărie dar că, dacă va face acest lucru o va face în stilul său concret, clar, cu proiecte pe termen lung. Deosebit de interesant. Cred că este pentru prima dată când aud vorbindu-se, chiar și …în perspectiva unei potențiale candidaturi, despre proiecte pe termen lung. Despre faptul că trebuie să se facă ordine și la primăria Tulcea unde lucrurile ar trebui să se schimbe în mod radical (conform potențialului candidat Lucian Simion).

L-am sunat pe Guvernatorul Lucian Simion și nu mi-a spus un “nu” categoric, înclin chiar să cred că este hotărât să candideze pentru Primăria Tulcea dar într-um mod cu mult mai aplicat, mai ancorat în realitatea timpului pe care-l trăim:” cu proiecte de anvergură, pe termen lung, cu dezbateri publice…dezbateri cu toți locuitorii acestui oraș…pentru că eu consider că nu sunt cetățeni de categoria I-a, a doua șamd. Toți oamenii din acest oraș au drepturi egale…sau așa ar trebui să fie… restul, la timpul potrivit” mi-a spus Guvernatorul Simion .

Ceea ce am înțeles este faptul că lucrează la un proiect elaborat. “Politic…?” am întrebat (conform cutumelor uzitate). “Mai ușor cu politica la Primărie” mi-a spus Guvernatorul și mi-a promis că vom mai vorbi despre asta.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com