Click pentru a te abona

Gudu Vasile, deputat PNL: Modificarea legilor justiţiei, precum şi acţiunile întreprinse de PSD reprezintă o ameninţare la adresa democraţiei.

0 Shares

“Evoluţia societăţii este grav ameninţată de războiul care se duce de cel puţin trei ani de zile cu nişte arme inimaginabile la adresa a tot ce înseamnă instituţie, inclusiv cele din domeniul justiţiei. Modificarea legilor justiţiei, precum şi acţiunile întreprinse de PSD reprezintă o ameninţare la adresa democraţiei” a declarat deputatul liberal Vasile Gudu într-o declarație politică de la pupitrul Parlamentului României.

“În paralel cu planul PSD, la Bruxelles discuţiile merg implacabil spre tăierea fondurilor europene în cazul ţărilor care nu respectă statul de drept. După ce guvernele din Polonia şi Ungaria au operat schimbări masive de legislaţie, preluând controlul asupra  unei părţi a sistemului de Justiţie, principiile democraţiei europene s-au demolat. Guvernul şi majoritatea guvernamentală din România s-au înscris pe acelaşi drum. Oricum ar fi, România va fi aspru penalizată. Cu bani, bani absolut necesari dezvoltării!

Toată lumea ştie, la Bruxelles şi în ţară, că modificarea legilor justiţiei are un singur scop: scăparea de problemele juridice a liderilor PSD, ALDE, dar şi a sponsorilor lor din lumea afacerilor subterane.

Nici un politician european nu va mai accepta ca România să mai primească aceeaşi bani dacă în fruntea sa e un partid condus de un om cu dosar penal pentru fraudarea banilor europeni, dosar făcut la sesizarea unei instituţii europene. România îşi joacă o parte a viitorului ei.

Eu şi colegii mei din PNL vom ataca cu toată puterea orice atentat al acestei guvernări cu efecte dezastruoase  ce vor afecta generaţii. Nu mai vrem alte generaţii de sacrificiu şi alt timp pierdut. România merită politicieni care să lupte pentru democraţie şi pentru respectarea justiţiei “. (declaratie politica)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com