Click pentru a te abona

Gudu Vasile, deputat PNL “Daddy de Teleorman”– democrație sau dictatură?

0 Shares

Ce se întâmplă în România de la alegeri este imaginea de coșmar a democrației.

Realitatea românească ar putea deveni material didactic cu obiect de studiu „democrația”.   „Democrația este cea mai rea formă de guvernare, cu excepția tuturor celorlalte!”. Citatul îi este atribuit lui Churchill și acreditează ideea că răul cel mai mic este preferabil unuia mai mare.     Este suficient să analizezi succesiunea de evenimente din anul trecut ca să înțelegi că democrația este ușor de întors către dictatură, poți să vezi practic cum un grup de hoți și o mână de incompetenți  pot pune pe butuci o țară de 20 de milioane de oameni.

De ce pune „Daddy de Teleorman” miniștrii cu probleme penale? Pentru că poate.

PNL va continua să folosească toate instrumentele parlamentare pentru a împiedica atacul la independența Justiției. Primă luptă a fost câștigată de PNL la Curtea Constituțională, iar proiectele revin în dezbaterea parlamentară.

Începutul lunii februarie arată românilor că așa-zisa revoluție fiscală aplicată de guvernarea PSD – ALDE duce la scăderea salariilor atât în sectorul public, cât și în economia privată.Deși au afirmat în repetate rânduri că după transferul contribuțiilor sociale nu vor scădea salariile, iată, românii constată cum au fost mințiți încă o dată de Coaliția PSD – ALDE.Este grav că din cauza unei prostii fiscale, gândită de Dragnea și Vâlcov și susținută de Tăriceanu, salariile scad de la începutul anului atât pentru angajații din sectorul bugetar, cât și în sectorul privat unde foarte puțini angajatori au anunțat până acum că vor compensa transferul contribuțiilor sociale astfel încât să nu scadă venitul net. Cu astfel de măsuri, Dragnea, Vâlcov și Tăriceanu au provocat o harababură fiscală care va destabiliza economia și va afecta grav nivelul de trai al românilor.

În privința OUG-ului 79 privind tranferul contribuțiilor și OUG-ului 82 privind Pilonul 2 de pensii ,PNL va acționa pe cale parlamentară pentru corectarea acestor acte normative, iar în cazul în care solicitările PNL nu vor fi acceptate cele 2 acte normative vor fi atacate la Curtea Constituțională. De altfel, PNL a solicitat Avocatului Poporului atacarea acestor ordonanțe la CCR, oferind ample argumentații juridice, dar Victor Ciorbea s-a făcut că plouă.

Aflat la al treilea guvern într-un an, „sultanul de Teleorman” se bucură de onorurile de a fi șeful țării. Are gardă de corp, leafă de bancher, iar șoferul îi deschide portiera. Instituțiile sunt preș în fața lui iar milioanele de oameni cinstiți văd cum viața le este aranjată de niște hoți. Culmea este că victimele infractorului susțin cu disperare exact instituția care a rupt granița dintre dictatură și democrație. Și acum recitiți ce zicea Churchill. 

Deputat PNL Vasile GUDU/Declarație de presă

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com