Click pentru a te abona

Grupul pentru egalitate de gen pregătește reuniunea pentru dezvoltare durabilă al Agendei 2030

14 Shares

“Astăzi, (12 septembrie a.c.), ne-am reunit în prima ședință de lucru a Grupului multisectorial de lucru pentru egalitate de gen unde am stabilit agenda unui eveniment deosebit de important care urmează a se desfășura în perioada 16-17 octombrie 2018, la Bucureşti.

Vorbim despre o conferinţă parlamentară dedicată implementării Obiectivului al 5-lea de dezvoltare durabilă al Agendei 2030 a Naţiunilor Unite – „Realizarea egalităţii de gen şi emanciparea femeilor şi a fetelor”, agendă pe care România a adoptat-o alături de celelalte 193 de state membre ale ONU, precum şi a recomandărilor Convenţiei de la Istanbul pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor, obiective prioritare aflate pe agenda Comisiei Europene şi a Naţiunilor Unite. Organizat la inițiativa Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaţilor împreună cu înalţi funcţionari ai Institutului European pentru Egalitate de Gen între Femei şi Bărbaţi (EIGE), Seminarul își propune identificarea și promnovarea celor mai eficiente modalități pentru realizarea celor două deziderate propuse dezbaterii.

La acest eveniment dorim să invităm conducerea Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale şi a ANES, parlamentari din cadrul comisiilor de specialitate, reprezentanţi guvernamentali cu responsabilităţi în problematica abordată, ai mediului academic şi ai ONG-urilor care activează în această sferă tematică” ne-a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună în cadrul unui briefing de presă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com