Click pentru a te abona

Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată. Drogurile procurate de la Constanța și Galați, vândute pe piața tulceană

0 Shares

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au finalizat cercetările într-un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri, săvârșite de o grupare infracțională specializată în procurarea și comercializarea de droguri.

La 24 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorul D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Tulcea au sesizat instanța de judecată, cu privire la patru bărbați cu vârste cuprinse între 21 ani și 32 ani, toți din municipiul Tulcea, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive (art. 16 al. 1 din Legea nr. 194/2011) și trafic de droguri de risc, fără drept pentru consum propriu (art. 2 al. 2 din Legea nr. 143/2000).

Cei patru bărbați, în perioada 2017-2018, ar fi comercializat către consumatorii din municipiul Tulcea diverse cantități de substanțe interzise și ar fi deținut fără drept pentru consum propriu, droguri de risc.

În această perioadă au fost depistați în repetate rânduri având asupra lor cantități de substanțe cu proprietăți psihoactive, fiind procurate de pe raza județelor Constanța și Galați în vederea comercializării către persoanele din Tulcea.

Cele patru persoane au fost trimise în judecată, trei în arest preventiv și unul în stare de libertate.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com