Click pentru a te abona

Gazarea României – soluția ieșirii din criză? 80%  dintre români cred că țara merge într-o direcție greșită.

29 Shares

Criza de guvernare prin care trece țara și acțiunile celor de la putere au devenit un pericol pentru stabilitatea politică și economică a României.

Toate sondajele din ultimele luni arată că 80%  dintre români cred că țara merge într-o direcție greșită. Nu este acesta un semnal extrem de puternic? Dacă aceste sondaje nu sunt un semnal , poate protestul din data de 10 si 11 august trezește pe toată lumea.

Scutierii au intrat în forţă în manifestanţi, folosind gaze lacrimogene şi  tunul cu apă. Oamenii care protestau pașnic au fost  luaţi prin surprindere şi au încercat să fugă pe bulevardele din jur. Cei câţiva protestari care au fost violenţi pe parcursul mitingului au ripostat la asaltul jandarmilor, aruncând cu sticle şi pietre. Incidente au fost pe tot parcursul mitingului, fiind asistate medical aproape 250 de persoane.

De ce Jandarmeria a aruncat cu grenade cu gaze lacrimonegene asupra femeilor și copiilor , asupra protestarilor pașnici ? De ce Jandarmeria nu a acționat imediat când au apărut huliganii să-i izoleze de protestarii pașnici? La ordinul cui au acționat? Guvernanții ALDE-PSD le-au arătat românilor plecați la muncă tot din cauza diletantismului lor că nu mai sunt doriți în țara lor. Această țară nu mai aparține lor,nu mai este leagănul lor,ci este o simplă moșie la dispoziția unor dictatori.

„Într-o democraţie autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violenţa nu este acceptată, indiferent de opţiunile politice” sunt cuvintele domnului Președinte Klaus Johannis .

Trebuie pregătită o alternativă de guvernare serioasă, solidă care să ofere răspuns pentru fiecare problemă a României din fiecare domeniu și care să aibă capacitatea să dea soluții realizabile, soluții care să genereze beneficii pentru fiecare categorie socială.

Domnilor guvernanți doriți să fie gazați toți doar pentru bunul mers al vostru ?

Deputat PNL Vasile GUDU, Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com