Click pentru a te abona

Gaudeamus igitur, la Gala Absolvenților promoției 2014 – 2018  a Liceului teoretic “Grigore Moisil” din Tulcea

0 Shares

“Astăzi am trăit momente cu adevărat emoționante, când am avut onoarea și plăcerea de a mă afla la Gala Absolvenților promoției 2014 – 2018  a Liceului teoretic “Grigore Moisil” din Tulcea, acolo unde, în urmă cu 19 ani, eu și colegii mei trăiam ceea ce, spuneam noi atunci, era “starea de fericire pură”. Am răspuns cu drag invitației și le-am și vorbit tinerilor mei colegi, mărturisesc, mult mai emotivă decât de obicei. Le-am spus că-i privesc și mă văd pe mine, cea de atunci, bucuroasă, foarte motivată să pornesc cu dreptul pe drumul vieții care -mi oferea mai multe oportunități și, credeam că pot să fac absolut tot ceea ce-mi propuneam. Nu știam că viața îți oferă dar nu-ți dă (!) și că urma să parcurg alte etape cu muncă, abnegație și convingerea că faci cum este mai bine” .

A ieșit dim mijlocul unui grup numeros de tineri și frumoși absolvenți cu un zâmbet ghiduș și ochii ușor aburiți după ce a râs și a lăcrimat împreună cu tinerii ansolvenți.

“Știi că a fost la fel acum aproape 20 de ani? Pentru câteva momente chiar am simțit cum mă întorc în timp și văd privirile acea fericite și speriate în acelasi timp. Eu am fost absolventa promoției 1995/1999 a acestul liceu cu reușite recunoscute la nivel național. Știi că pentru fiecare olimpic am tresărit de bucurie și mi-am spus cu mândrie: “ce tare, uite unul de-al meu, bravo lui(?!)” mi-a spus parlamentarul de astăzi, Mirela Furtună.

“Eram foarte tineri, eram absolvenți ai acestui liceu de elită, eram nerăbdători să răspundem provocărilor vieții și convinși că putem muta munții din loc. Au urmat alte și alte școli, facultăți, specializări, ne-am urmat fiecare drumul, chemarea, uneori a fost mai ușor, alteori a fost greu, chiar foarte greu, important este să nu te oprești, să crezi în tine, să te pregătești continuu și să nu uiți niciodată lecțiile primilor dascăli, învățăturile profesorilor care se străduiesc să ne ajute să înțelegem ce este important în viață.

Le-am spus și am avut surpriza plăcută să văd că mulți dintre ei știau, că după ce m-am implicat în politică am sprijinit întotdeauna activitatea de tineret, am și fost președinte al TSD Tulcea, am organizat și implementat cu colegii mei multe proiecte de care sunt mândră.

Sunt și acum alături de tineri, de problematica tot mai complexă cu care se confruntă, dar îi asigur și pe această cale că în Parlament lucrăm în fiecare săptămână la proiecte menite să ajute tinerii să ia decizia cea mai bună pentru fiecare ddintre ei.

I-am rugat să intervină în mod activ în viața comunității unde trăiesc, învață, își întemeiează familii și își desăvârșesc, cu fiecare zi care trece, cariera, să aibă un dialog permanent cu cei care sunt aleși să conducă destinele pentru anumite perioade de timp și nu în ultimul timp, să muncească și să candideze ei înșiși pentru a conduce destinele unor comunități.

Le-am urat succes din toată inima și am convingerea că ei sunt cei care vor scrie foarte frumos viitorul copiilor noștri” a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună vizibil emoționată după întâlnirea din centrul civic al municipiului Tulcea cu tinerii absolvenți de la Moisil.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com