Click pentru a te abona

A vrut să se sinucidă pentru niște documente

16 Shares

*Un bărbat de 32 de ani s-a urcat pe un stâlp amenințând că se va sinucide dacă autoritățile nu-l ajută să obțină niște documente de care ar fi avut nevoie

Marți, 7 august a.c, in jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție  Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 32 ani din orașul Babadag, s-a urcat pe un stâlp de telecomunicații din apropierea autogării din municipiul Tulcea și amenință că se sinucide. Echipajele de intervenție și negociatorul din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea s-au deplasat la fața locului.

Bărbatul în cauză era surescitat și amenința că se aruncă pe motivul că dorește ca autoritățile să îl ajute pentru obținerea unor acte, a unor documente. După circa 10 min, negociatorul IPJ a reușit să-l calmeze și l-a convins să coboare de pe antenă și să renunțe la gestul său extrem.

Persoana a fost condusă la sediul Poliției pentru continuarea verificărilor. Ulterior, comisarul șef de poliție Țugui Lucian, negociatorul poliției s-a deplasat cu persoana în cauză la două dintre instituțiile publice pentru a-l sprijini în vederea perfectării actelor, a documentelor pentru care omul a recurs la acest gest extrem.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com