Click pentru a te abona

Gala Fondurilor Structurale – ediția a II-a:Ilie Marian, Luncavița, Premiul I la Secțiunea „Schuman-ul european în Poiana lui Iocan!” (secțiune dedicată proiectelor din mediul rural, agriculturii și pescuitului)

0 Shares

Reprezentanța Comisiei Europene în România și Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro au organizat cea de-a doua ediție a Galei Fondurilor Structurale. Gala este parte a campaniei „Succesul e…MOLIPSITOR!” un proces interactiv de descoperire, împărtășire și apreciere a bunelor practici și a impactului generat de proiectele finanțate din fondurile europene.

„Salut în mod deosebit beneficiarii, persoane care s-au dedicat, au muncit și, în ciuda birocrației și a obstacolelor, au reușit, prin proiectele lor, să îmbunătățească viața de zi cu zi a oamenilor. Mă bucur să văd povești de succes și felicit beneficiarii înscriși și laureații acestei Gale nu doar în calitate de comisar european direct interesat de eficiența utilizării fondurilor europene, ci și în calitate de cetățean european care privește cu mult mai multă încredere la viitorul nostru comun văzând aceste proiecte care generează schimbare”. Cu aceste cuvinte a întâmpinat doamna Corina Crețu, comisar european pentru politică regională, participanții la cea de-a doua ediție a Galei Fondurilor Structurale.

Secțiunea „Schuman-ul european în Poiana lui Iocan!”(secțiune dedicată proiectelor din mediul rural, agriculturii și pescuitului)

    • Premiul al III-leaCisalvy SRL  – proiect „Valorificarea sectorului pescăresc și a turismului piscicol prin crearea, modernizarea și extinderea unitate de cazare, masă și agrement în comuna Fântânele, județul Teleorman”
    • Premiul al II-lea: Ungurenuș Mihail Întreprindere Individuală – proiect „Proiect de plantație pomi și arbuști fructiferi”
    • Premiul I: Ilie Marian Agro Întreprindere Individuală – proiect „Construire pensiune agroturistică «Valea Fagilor» în localitatea Luncavița, comuna Luncavița, județul Tulcea”

Comisarul European pentru Politică rregională, Corina Crețu, a înmânat personal diploma pentru Premiul I, luncavițeanului Ilie Marian, l-a felicitat și l-a îndemnat să dezvolte cât mai multe proiecte și să-i ajute pe cât mai mulți tineri să învețe și să reușească pentru că, dacă muncesc și dacă vor cu adevărat, nimic nu-i poate împiedica să finalizeze cu succes unul sau mai multe proiecte.

“Sunt extrem de onorat și mulțumesc tuturor pentru acest premiu care ne bucură dar ne și obligă să lucrăm mai mult și mai bine pentru dezvoltarea de proiecte cu finanțare europeană, pentru noi și pentru comunitățile noastre, pentru generațiile care vin după noi, pentru o Românie puternică și respectată”, a declarat ilie Marian vizibil marcat de momentul deosebit de important și de atmosfera de…gală.

Cele 129 de proiecte înscrise au fost evaluate de un juriu format din profesioniști și personalități din fiecare dintre cele 8 domenii ale Galei Fondurilor Structurale. La fiecare secțiune au fost acordate câte 3 premii, marii câștigători fiind răsplătiți și cu o vizită de studiu la Bruxelles, la Comisia Europeană, oferită de Reprezentanța Comisiei Europene în România. De asemenea, au fost acordate și premii speciale de către partenerii evenimentului.

Secțiunile Galei de anul acesta au fost gândite în așa fel încât să reflecte cât mai bine structura ultimelor apeluri de proiecte din cadrul financiar 2007 – 2013 și să ofere șansa proiectelor nefinalizate în 2014 să se înscrie acum. Un alt element de noutate pentru anul acesta este faptul că au existat două secțiuni dedicate structurilor (start-up-uri și structuri de economie socială) create prin proiectele-umbrelă din cadrul apelurilor România Start Up și Economie Socială din 2014-2015, apeluri care au creat o mare efervescență la nivel național.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com