Click pentru a trimite e-mail

GAL Munții Măcinului – Dunărea Veche: potențiale finanțări pentru încă 16 comune tulcene

0 Shares

Asociația de Sprijinire și Promovare a Inițiativelor Rurale (ASPIR), a organizat festivitatea de înființare  a Grupului de Acțiune Locală “Munții Măcin – Dunărea Veche” (GAL M-ții Măcin-Dunărea Veche), la care au participat  autorități ale administrației publice județene, membri ai Asociației și primarii comunelor: Beidaud, Carcaliu, Cerna, Ciucurova, Dăeni, Dorobanțu, Hamcearca, Horia, Izvoarele, Nalbant, Ostrov, Peceneaga, Stejaru, Topolog, Turcoaia și Valea Teilor.

gal-mm

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a salutat inițiativa înființării noii structuri GAL, destinată în special comunelor județului Tulcea care nu fac parte din teritoriul aflat în arealul de implementare oferit de primul instrument integrat de dezvoltare structurat cu ajutorul specialiștilor de la Banca Mondială, ADI ITI „Delta Dunării” și care, reunite în această nouă configurație, vor avea de asemenea,  ocazia să beneficieze de investiții cu fonduri europene în situația în care vor începe să lucreze rapid și în mod profesionist la proiecte absolut necesare comunităților pe care le conduc.

„Vreau să salut această inițiativă, mai mult decât benefică pentru dumneavoastră, locuitorii acestor 16 comune, care nu se află pe teritoriul ITI, dar pentru care, iată, prin acest demers, s-a ivit posibilitatea de a beneficia de fonduri europene. Vă sfătuiesc să luați în serios constituirea acestui GAL, prin intermediul căruia să atrageți investiții pentru comunele voastre. Sunt ocazii, etape care se ard și care nu ne așteaptă pe noi, nu așteaptă pe nimeni, de aceea dumneavostră, reprezentanții comunelor, trebuie să faceți tot posibilul ca și teritoriul non-ITI să se regăsească în zona fondurilor europene. Fac astfel un apel să dați curs la tot ceea ce vi se solicită, pentru că totul este în beneficiul dumneavostră. Vreau ca acest GAL să fie un reușită, pentru că este o oportunitate cu care nu vă veți mai întalni. Vă urez succes!”, a declarat președintele Horia Teodorescu .

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com