Click pentru a te abona

Fostul Prefect de Tulcea în perioada 2001- 2004, apoi senator PSD în Parlamentul României, Ion Vărgău, a fost ales în această seară Secretar General al Senatului

0 Shares

Ion VargauDupă ce funcția de Secretar General a rămas vacantă ca urmare a demisiei lui Dan Mihalache, Ion Vărgău ( care ocupa funcția de Secretar General adjunct) a fost ales cu 130 de voturi pentru, un vot împotrivă și o abținere.

“Biroul Permanent a luat act de faptul că domnul Dan Mihalache, secretarul general al Senatului, a demisionat din funcție și a constatat vacanța acestei funcții. Pe baza discuțiilor care au avut loc în Biroul Permanent și între liderii politici, au fost făcute nominalizări, urmând să fie ales un secretar general al Senatului, în persoana secretarului general adjunct de astăzi, domnul Ion Vărgău. De asemenea, s-a propus ca în locul domnului senator Vărgău să fie nominalizată o propunere din partea grupului PC, în persoana domnului Horia Ioan Marinescu, care de asemenea va fi supusă votului”, a anunțat luni, după ședința Biroului Permanent, vicepreședintele Senatului Cristian Dumitrescu.

“Este o onoare pentru mine faptul că am obținut un vot atât de important, le mulțumesc tuturor colegilor pentru încredere și-i asigur pe tulcenii mei de toată considerația și aprecierea mea. Eu consider că mi-am făcut datoria oriunde m-aș fi aflat. Acum, voi continua, în mod firesc, activitatea”… ne-a declarat Vărgău la câteva minute după validarea votului.

Secretariatul General al Guvernului (SGG) asigură derularea operaţiunilor tehnice în actele de guvernare. Concret, departamentul se ocupă de problemele organizatorice, juridice, economice şi tehnice ale activităţii Guvernului, precum şi cu reprezentarea Guvernului în faţa instanţelor judecătoreşti.

Senatorul Ion Vărgău a fost secretar general adjunct și a mai deținut funcțiile de prefect, între 2001 și 2004, senator PSD în legislatura 2004 — 2008, comisar în cadrul Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Tulcea (decembrie 2008 — martie 2009), subprefect de Tulcea (martie 2009 — noiembrie 2009) și director general al Direcției Generale de Administrare Patrimoniu a Senatului (noiembrie 2009 — ianuarie 2011).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com