Click pentru a trimite e-mail

Fost prefect de Tulcea (Alianța D.A.) readus la statutul de inspector guvernamental

0 Shares

Prin decizia primului ministru Dacian Cioloş,începând de astăzi,  Lefter Chrică, fost prefect de Tulcea a fost reintegrat în funcţia publică de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Untitled-1

Reintegrarea lui profesorului universitar Chrică Lefter se face conform Sentinţei Civile nr.4.213 din 3 iunie a.c., a Tribunalului Bucureşti-Secţia a II-a Contencios administrativ şi fiscal.
Lefter Chirică a fost în perioada 2005 – 2008 Prefect al judeţului Tulcea, post pe care l-a părăsit pentru a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean; în septembrie 2008, după ce a susţinut un examen pentru redobândirea statutului de înalt funcţionar public, a fost numit de premierul Călin Popescu Tăriceanu în funcţia de subprefect la Tulcea, iar din martie 2009 a fost numit inspector guvernamental pentru judeţul Mureş.

În anul 2009, Lefter Chirică, prefect de Tulcea desemnat de Alianța D.A., a fost chemat la DNA împreună cu alți funcționari din prefectură care au lucrat în comisiile tehnice pentru retrocedările de terenuri din imediata apropiere a municipiului Tulcea, respectiv, împroprietăririle din zona de livada (cunoscuta sub numele de “Livadă Cataloi”) și de vie. La momentul respectiv cca. 300 de tulceni se aflau în proces cu statul pentru că nu reușeau să obțină pământul pentru care dețineau documente legale.

După recâștigarea drepturilor în instanță și reintegrarea sa în corpul inspectorilor guvernamentali, Lefter Chirică urmează să primească diferențele salariale pe ultimii trei ani.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com