Click pentru a te abona

Fonduri de 20,7 milioane de euro pentru investiții în acvacultură și prelucrarea produselor pescărești

24 Shares

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014-2020 a anunțat lansarea a trei apeluri de proiecte pentru dezvoltarea sectorului pescăresc din teritoriul ITI Delta Dunării.

Pe cele trei linii de finanțare sunt puși la dispoziția potențialilor beneficiari 20,7 milioane de euro.

Prin Măsura II.2 – Investiții productive în acvacultură, teritoriul ITI Delta Dunării primește 18 milioane de euro. Pe această linie de finanţare sunt incluse toate tipurile de investiții legate de înfiinţarea şi modernizarea fermelor de acvacultură, diversificarea producţiei şi a speciilor de cultură.

Valoarea maximă eligibilă aferentă unui proiect este de 4 milioane de euro.

De asemenea, pentru stimularea acvaculturii durabile (Măsura II.3) şi prelucrarea produselor pescăreşti şi din acvacultură (Măsura IV.4), potenţialii beneficiari din teritoriul ITI au la dispoziţie aproximativ 2,7 milioane de euro.

Solicitantul trebuie să fie întreprindere din categoria IMM-urilor (microîntreprindere, întreprindere mică și mijlocie), în domeniul procesării produselor pescărești și de acvacultură, inclusiv asociații de tip organizații de pescari, organizații de producători, organizații interprofesionale etc.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com