Click pentru a te abona

Focuri de armă în satul lui Terente

0 Shares

Untitled-1

Un tânăr din Carcaliu, localitatea celor care au săvârșit furtul tablourilor de la Rotterdam în valoare de cca. 20 de milioane de euro, și-a adus o armă de vânătoare din afara granițelor țării  (fără nici un fel de documente) și a tras câteva focuri în aer. De încercare. Oamenii care au auzit împușcăturile, în mare parte bătrâni, s-au speriat neștiind ce se mai întâmplă în satul lui Terente.

La 19.08.2014, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase l-au depistat pe C. Marian, de 31 ani, din com. Carcaliu, județul Tulcea, care a introdus fără îndeplinirea formalităților legale și a deținut ilegal pe teritoriul României o armă letală cu destinația vânătoare, plus  un număr de 5 cartușe aferente, de care a făcut uz, fără drept, trăgând două focuri în aer în plan vertical pentru a-i verifica starea de funcționare.

Din verificări a rezultat că arma a fost achiziționată din străinătate și introdusă în România în cursul lunii august 2014.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă letală, fără drept.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com