Click pentru a te abona

Florile dalbe și darurile lui Moș Crăciun, sunt neprețuite. Crăciun fericit!

26 Shares

Am continuat, alături de echipa OFSD Tulcea, seria de acțiuni prin care copiii din Tulcea au primit cadouri din partea lui Moș Crăciun.

Înainte de toate, am răspuns apelului făcut de o familie cu 11 copii la care am mers cu daruri din partea Moșului. M-a surprins și emoționat atmosfera caldă, primitoare din căsuța acestei familii care ascultau colinde, reparau jucării mai vechi, erau optimiști și așteptau cu încredere Sărbătoarea Crăciunului. Toți copiii din casă studiază: cei mai mari sunt studenți, ceilalți sunt elevi și visează să treacă cu bine peste această perioadă mai grea din viața lor, să învețe și să-și construiască o carieră.

Este extrem de plăcut și promițător să vezi și să auzi astfel de lucruri. Am dăruit și am încurajat din tot sufletul acești copii să continuie să creadă în idealurile lor.

Apoi l-am așteptat împreună, copii și adulți, pe Moș Crăciun care a venit încărcat cu daruri și cu urări dintre cele mai frumoase pentru toți.

Moș Crăciun înseamnă iubire, magie, speranță și fericire. Noi suntem în echipa lui și, credeți-mă, este atât de frumos, de înălțător să oferi daruri și să primești zâmetul acela plin de bucurie mai ales c\nd vine din partea copiilor. Pentru că ei trăiesc cu intensitate fiecare moment, visează atât de frumos,  trăiesc magia lumii așa după cum noi înșine obișnuiam să o facem când eram doar copii. Și ne amintesc, involuntar, că universul se poate învârti în jurul nostru dacă ne dorim suficient de mult acest lucru.

Am colindat cu toții, am ascultat poeziile copiilor și ne-am bucurat împreună de una dintre cele mai frumoase sărbători ale creștinătății. Nu uitați, oameni buni și frumoși, să dăruiți din puținul vostru celor mai necăjiți și slăviți cu sufletul deschis Nașterea Mântuitorului, Sfânta Sărbătoare a Crăciunului împreună cu familia, cu prietenii, cu toți cei pe care-i iubiți.

Să aveți un Crăciun minunat! Să fiți sănătoși, fericiți și să vi se împlinească toate visele, toate dorințele!

Mirela Furtună

Deput PSD Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com