Click pentru a te abona

Flagrant la Spitalul judetean Tulcea. Medic (director medical) prins în flagrant și reținut pentru mită

1.6K Shares
autor Geta Negrișanu
*Tribunalul Tulcea a decis, miercuri, 16 Octombrie a.c., arestarea preventivă pentru 30 de zile a medicului ginecolog D.T. D., director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea pentru  săvârşirea a 18 infracţiuni de luare de mită
*pacientă sub acoperire s-a prezentat la dr.D.T.D la Spitalul județean de Urgență Tulcea  în cursul zilei de marți, 15 octombrie, și a solicitat servicii medicale pentru care a plătit tainul. Banii erau marcați cu însemnul mită iar ofițerii DGA împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au găsit asupra medicului și alte sume de bani, în euro și în lei (peste 3000 euro și 2500) bani  despre care există suspiciunea că ar proveni din aceleași acțiuni. 
Trimiterea ”pacienţilor sub acoperire” în spitale a început încă din vara acestui an când ministrul Sorina Pintea a spus că  Este o parte a strategiei anticorupţie pe care trebuie să o aplicăm, iar în momentul în care gradul de satisfacţie al pacientului scade, până la urmă trebuie să luăm cu toţii nişte măsuri şi trebuie să ne ridicăm şi noi semne de întrebare. (…) Pentru unii care nu respectă nişte reguli nu trebuie să sufere toţi care lucrează în sistemul medical. Până la urmă trebuie să învăţăm că există nişte reguli şi trebuie să le respectăm”
Unii zâmbeau neîcrezători pe principiul câinii latră, caravana trece și nu credeau că s-ar putea întâmpla chiar și unui director medical.
După mai multe comentarii ale unor paciente din Tulcea pe rețelele sociale o astfel de pacientă sub acoperire s-a prezentat la dr.D.T.D la Spitalul județean de Urgență Tulcea  în cursul zilei de marți, 15 octombrie, și a solicitat servicii medicale pentru care a plătit tainul. Banii erau marcați cu însemnul mită iar ofițerii DGA împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au găsit asupra medicului și alte sume de bani, în euro și în lei (peste 3000 euro și 2500) bani  despre care există suspiciunea că ar proveni din aceleași acțiuni.

Medicul a fost reţinut şi dus la Parchetul din Tulcea pentru audieri. Anchetatorii nu au dezvăluit, deocamdată, suma de bani primită de doctoriţa şi dacă se va propune arestarea ei.

Doctoriţa aflată la această oră în fata procurorilor deţine şi o clinică de ginecologie în Tulcea.

1.6K Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com