Click pentru a te abona

Final de campanie, un nou început. “România merită mai mult respect în Uniunea Europeană!”

120 Shares

Campania pentru alegerile europarlamentare a fost extrem de importantă din două puncte de vedere. În primul rând, reprezentarea țării noastre la nivel internațional depinde de rezultatele din această campanie. Vorbim de reprezentarea României la cel mai înalt nivel, la Bruxelles, în Parlamentul European – acolo unde sunt luate decizii majore care influențează viața locuitor din Uniunea Europeană.

 

Așa cum subliniază și sloganul PSD, “România merită mai mult respect în Uniunea Europeană!”. Aceasta a fost miza reală a acestei campanii, iar decizia va fi luată de fiecare dintre noi, prin votul pe care îl exprimăm duminică.

România are nevoie de cei mai buni, de cei mai competenți reprezentanți în Parlamentul European. Avem nevoie să fim reprezentanți de oameni responsabili față de țara lor, de oameni cu România în suflet, de oameni care cred cu tărie în demnitatea poporului român și care cred că demnitatea este o calitate pe care nu o pot lăsa acasă.  Colegii noștri din PSD care sunt pe lista de candidați la  europarlamentare au toate aceste calități! Vor lupta pentru interesul țării lor!

În al doilea rând, campania pentru alegerile europarlamentare a fost extrem de importantă pentru că este prima din acești doi ani electorali, iar rezultatele obținute la acest scrutin le vor influența și pe cele de la alegerile prezidențiale, parlamentare și locale.

Însă, mi-a fost foarte drag să fiu alături de colegii mei din organizația PSD Tulcea în aceste săptămâni de campanie și să stau de vorbă cu oamenii. Misiunea noastră, a oamenilor politici este să luăm decizii pentru oameni. Tocmai din acest motiv, să interacționez nemijlocit cu oamenii, să ascult opiniile fiecăruia, să discut cu fiecare sunt aspecte atât de importante pentru mine. Consider că am datoria să stau de vorbă cu cât mai mulți dintre ei, atât pentru a le prezenta ce realizările din Programul de guvernare și ce ne-am propus pentru viitor, dar mai ales pentru a le asculta opiniile. Aceasta pentru că politica se face cu sufletul, pentru că se face cu oameni, pentru oameni și printre oameni!

Ultimele două săptămâni au foarte intense: am mers, împreună cu colegii din organizația locală a PSD, în multe orașe, comune și sate din județul Tulcea. Avem convingerea că PSD, că social democrația, reprezintă singura șansă pentru dezvoltarea țării noastre și pentru îmbunătățirea vieții tuturor românilor. De asemenea, cred cu tărie că fiecare dintre noi merită să aibă șansa la o viață cât mai bună, care să îi permită să se dezvolte pe toate planurile!

Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei din organizația PSD Tulcea pentru tot ce au făcut în această campanie!

Deputat Mirela Furtună

Vicepreședinte PSD România

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com