Click pentru a te abona

Filiala Tulcea a Uniunii Salvați România, la un an de la înființare.

0 Shares

Filiala Tulcea a Uniunii Salvați România a împlinit primul an de viață. A fost o perioadă grea, însă plăcută pentru cei care își doresc cu adevărat să aducă plus valoare comunității în care trăiesc. Iar aici este foarte mult de muncit, și cu toți știm asta.

Chiar dacă a trecut un an de când, în mod surprinzător, filiala noastră a reușit să se înființeze și să depună listele pentru alegerile parlamentare, lucrurile de abia acum încolo se vor sedimenta și trebuie să ne mobilizăm pentru a crește și a aduce schimbarea pe care sunt convins că toți tulcenii o așteaptă.

”Acel moment de început a trecut, suntem deciși să ne dezvoltăm pentru a conta la următorul hop important pentru noi, și anume alegerile locale din 2020. Împreună cu o parte din membrii filialei noastre, am tăia deja <<moțul>> filialei USR Tulcea. Suntem din ce în ce mai prezenți în viața comunității noastre, ne extindem – avem deja o filială în teritoriu, la Jurilovca și multe planuri pentru schimbarea la față a municipiului și întregului județ”, spune Bogdan Paul Negrea, președintele USR Tulcea.

La mulți ani, USR Tulcea!

Uniunea Salvați România – Filiala Tulcea (comunicat presa)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com