Click pentru a te abona

Filiala Tulcea a Crucii Roșii Române a oferit tichete sociale familiilor nevoiașe din județul Tulcea

0 Shares

Untitled 3

În perioada 22 decembrie 2014 – 20 ianuarie 2015, Filiala Tulcea a Crucii Roșii Române a derulat o campanie de ajutorare a familiilor nevoiașe din județul Tulcea, prin distribuirea a 1350 de tichete sociale unui număr de 260 de familii sărace din localitățile M.Kogălniceanu, Horia, Jurilovca, Sarichioi și Sulina.
Au beneficiat de această formă de sprijin, persoanele singure sau familiile aflate în plata venitului minim garantat, recomandate de autoritățile publice locale  sau alte categorii de persoane vulnerabile. Crucea Roșie definește termenul de persoane vulnerabile ca fiind acele persoane care se află în pericol datorită situațiilor care le amenință supraviețuirea sau posibilitătile de trai în condiții minime de securitate materială și demnitate umană.Valoarea totală a tichetelor oferite a fost de 13.500 lei.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com