Click pentru a te abona

Festivalul care promovează patrimoniul istoric și cultural al Deltei Dunării și a Dobrogei de Nord

28 Shares

“Au  fost două zile de sărbătoare pentru una dintre zonele reprezentative pentru Delta Dunării și apreciez efordul și determinarea autorităților publice locale, a comunităților locale pentru promovarea așezării geografice de excepție, a obiceiurilor și tradițiilor din zonă păstrate  generație după generație.

Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca, ediția I, marchează o nouă serie de evenimente de promovare a gastronomiei locale, a destinației turistice, a specificului pescăresc a comunei Jurilovca și a împrejurimilor în cadrul unui proiect dezvoltat pe evenimentul reprezentativ prntru începutul calendaristic al toamnei și mă refer la cele șapte ediții ale Serbării Borșului Pescăresc organizate până acum cu success real.

Organizatorii ne-au spus că au pregătit pentru cele două zile de festival borș de pește lipovenesc așa după cum numai pescarii știu să-l gătească din cca. patru tone de pește pentru 15-20 de mii de porții oferite tuturor participanților, de la mic la mare.

Eu cred că deja s-a creat un alt brend pentru Delta Dunării și doresc să felicit organizatorii, artiștii, participanții pentru implicare, pentru modul deosebit și original în care au înțeles să se promoveze astfel încât turiștii să-și dorescă să viziteze zona în număr tot mai mare.

Susțin afirmațiile primarului Ion Eugen conform cărora proiectul de la Jurilovca dorește să se alăture celorlalte proiecte din județ, pentru consolidarea imaginii Deltei Dunării și a Dobrogei de Nord ca destinație dinamică și atractivă pentru turișii de peste tot din lume și vorbim despre o manifestare care susține cultura, turismul, protejarea mediului, conservarea și promovarea patrimoniului istoric și cultural al întregii regiuni” a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com