Click pentru a te abona

Felicitări pentru tinerii de pretutindeni care se implică activ pentru schimbarea lumii în bine, promovând valorile și principiile corecte. De voi depinde cum va fi ziua de mâine.

225 Shares

12 august a fost declarată Ziua Internaţională a Tineretului de către Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite pentru prima dată în 1999. Este o ocazie de a sărbători în fiecare an rolul tinerilor ca parteneri esențiali ai schimbării și o ocazie de a sensibiliza oamenii cu privire la provocările și problemele cu care se confruntă tinerii din întreaga lume.

Spiritul tânăr are un entuziasm aparte și un rol intangibil în ceea ce privește schimbarea în bine a lumii.

Având în vedere provocările globale contemporane, precum situația tinerilor din zonele de conflict, slaba reprezentativitate a persoanelor sub 30 de ani în sistemele politice și decizionale, discrepanțele și inegalitățile sociale și economice cu care se confruntă oameni, inclusiv tineri, din zone diferite ale lumii, și, în mod evident, pandemia generată de noul coronavirus (Covid-19), tema aleasă pentru acest an este „Youth Engagement for Global Action – Angajamentul Tinerilor pentru Acțiune Globală”.

Astfel, se aduce în discuție importanța implicării tinerilor în luarea deciziilor de la nivel local, național și global ca o consolidare a proceselor și instituțiilor multilaterale.

Așadar, majoritatea provocărilor cu care se confruntă în prezent umanitatea, cum ar fi focarul COVID-19 şi schimbările climatice necesită o acţiune globală concertată, iar implicarea şi participarea semnificativă a tinerilor trebuie abordate în mod eficient.

Tema din acest an complicat pentru întreaga lume urmăreşte să evidenţieze felul în care reușesc să se implice în mod activ, să găsească soluții concrete la nivel local, național și global pentru ca provocările acestui timp să fie înțelese și depășite cu bine.

De asemenea, tinerii sunt cei care trebuie să facă cunoscut modul în care reprezentarea şi implicarea lor în politica instituţională formală poate fi îmbunătăţit semnificativ.

Entuziasmul, creativitatea dar mai ales profesionalismul tinerilor trebuie avut în vedere de către toate politicile lumii.

Îmi declar recunoștința față de tinerii de de pretutindeni care se implică activ pentru schimbarea lumii în bine, promovând valorile și principiile corecte. De voi depinde cum va fi ziua de mâine. La mulți ani!

Deputat Mirela Furtună

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com