Click pentru a te abona

Felicit organizatorii și participanții Festivalului Internațional de Folclor al Copiilor “Peștișorul de Aur”, dedicat Centenarului Marii Uniri

30 Shares

“Salut cu respect și drag cei peste 1400 de oaspeți veniți să participe la această mare manifestare a cântecului, a dansului și a portului tradițional, Festivalul Internațional de Folclor al Copiilor „Peștișorul de Aur” care se desfășoară la Tulcea în perioada 8-12 August a.c.

Ajuns la cea de-a 26-a ediție, acest festivalul inclus de UNESCO în calendarul Festivalurilor de Folclor a adus la Tulcea în fiecare an artiști mici și mari (câte 1300-1400/ediție) din toate colțurile lumii: de la vecinii și prietenii noștri din Moldova, Bulgaria, Ucraina, Macedonia, Serbia, Slovacia, Austria, Polonia, Croația până la Grecia, Turcia, Mexic, Vietnam, China, Coreea, Columbia, Ageria și, iată, anul acesta din Italia și Franța, ansambluri folclorice care vin la Tulcea și își prezintă tradițiile și obiceiurile, ne povestesc despre istoria țărilor pe care le reprezintă și se prind într-o uriașă horă a prieteniei cu copiii și tinerii români veniți din toate colțurile țării.

Vreau să felicit și în acest an organizatorii și pe toți participanții la Festivalul Internațional de Folclor al copiilor „Peștișorul de Aur” care prezintă timp de aproape o săptămână un adevărat regal de folclor, de tradiții, un festival-concurs de mare anvergură din care toți participanții câștigă.

Turiștii, aflați în număr mare în această perioadă la Tulcea, în Delta Dunării sau pe litoralul Mării Negre se bucură de această mare manifestare a prieteniei, a diversității, de acest eveniment deosebit dedicat în acest an Centenaruluii Marii Unirii. Felicitări tuturor!”

Mirela Furtună, Deputat PSD/Declarație de presă

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com