Click pentru a te abona

Familia PRO România Tulcea a împodobit bradul și a primit colindătorii

464 Shares

*Dalbe şi iar dalbe/Flori adevărate/Dalbe şi iar dalbe/Florile de măr.
Florile de aur/Le-am cules azi-noapte/Vor rodi în brazdă/Sufletelor toate.

De cca. o săptămână este o agitație frenetică la sediul PRO România în fiecare seară membri și simpatizanți se adună și lucrează cu răbdare la niște globulețe pe care doresc să le dăruiască tulcenilor în zilele care urmează. Mai multe detalii am aflat de la Ștefana Zibileanu, președintele PRO România Tulcea:

„Trebuia să rămână o surpriză dar probabil și dumneavoastră ați văzut lumina aprinsă până târziu la noi, lucru care v-a stârnit curiozitatea.

Pregătim de câteva zile globulețele speciale pentru tulceni. Le facem chiar noi, cei de la PRO România Tulcea (!) și în timp ce lucrăm, cântăm colinde și povestim despre una dintre cele mai frumoase sărbători ale Creștinătății Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului, Crăciunul cel încărcat de bucurie și de binecuvântarea speranței.

Familia PRO România Tulcea a împodobit bradul și sediul nostru de pe strada Babadag din municipiul Tulcea. Am primit cu drag colindătorii care ne-au încântat sufletul și ne-au dăruit clipe minunate iar noi i-am răsplătit cu urările noastre, cu gustul deosebit al produselor noastre tradiționale, pregătite ca la mama acasă, cu bucuria creștinului care și-a primenit casa iar colindătorii i-au adus vestea Crăciunului.

Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care, zi de zi au oferit clipe prețioase din timpul lor confecționării acestor daruri simbolice, ne-au sprijinit în demersul nostru și le urez tuturor Crăciun fericit, sănătate, binecuvântare divină și liniște sufletească împreună cu toți cei dragi”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com