Click pentru a te abona

Faleza este a tulcenilor. S-a dat votul final în Camera Deputaților.

Cu 263 de voturi pentru,unul împotrivă și 3 abțineri s-a votat în urmă cu câteva minute în Camera Deputaților (camera decizională), Proiectul de lege (adoptat de Senat în procedură de urgență) privind transmiterea unor imobile aflate în administrarea Ministerului Transporturilor și în concesiunea Companiei Naționale ‘Administrația Porturilor Dunării Maritime’ — S.A. Galați, din domeniul public al statului, în domeniul public al județului Tulcea’.

faleza

Este rezultatul unui efort susținut, de echipă, purtat de mai bine de patru ani de conducerea Consiliului Județean Tulcea, de echipa de parlamentari PSD, de specialiștii din administrația publică locală, de către factorii de decizie din Parlament, din Guvern și nu în ultimul rând din partea tulcenilor care au susținut toate acțiunile de revendicare a falezei și a portului care ne aparține de facto. Trebuie să menționăm că decizia de astăzi a fost susținută de toți parlamentarii de Tulcea și din majoritatea judelor României.

Potrivit inițiatorilor, prin trecerea tuturor acestor elemente de infrastructură în proprietatea județului Tulcea, se pot elabora programe și implementa proiecte de consolidare a malurilor și de refacere a magistralelor de apă și canalizare, în vederea eliminării fenomenelor care au ca efect afectarea aliniamentelor de blocuri situate pe faleza Tulcea.

port faleza tulcea

‘Depinde de noi cum vom putea să gestionăm cât mai bine oportunitatea de a schimba acest obiectiv, astfel încât să avem, poate, cel mai important si frumos punct de atractie din județul nostru. Ținând cont de faptul că este principala poartă de intrare în Delta Dunării, va trebui să găsim cel mai adecvat proiect prin care să schimbăm și să dezvoltăm această zonă, unde tulcenii să regăsească zona de promenadă și destindere pe care au asteptat-o de multi ani. Aș dori, în final, să mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine în acest demers lung și greu’ a declarant Președintele Consiliului Județean Tulcea, Teodorescu Horia, fericit că a primit cel mai frumos cadou pentru tulceni chiar de ziua sa.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

2 Raspunsuri la Faleza este a tulcenilor. S-a dat votul final în Camera Deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com