Click pentru a te abona

Expoziţia „160 de ani de la Unirea Principatelor Române”, ne-a adus mai aproape de istoria României unite

360 Shares

Joi, 14 noiembrie 2019, la Muzeul de Istorie și Arheologie din parcul Monumentului Independenței, a avut loc vernisajul expoziţiei „160 de ani de la Unirea Principatelor Române” și o prezentare de carte „Dobrogea, edificii cu mozaic – credinţa, cultura, cetatea”.

„Este o onoare pentru noi să vedem cum s-a scris istoria despre care știm din cărți, din mărturii și evocări ale timpului. Epoca lui Alexandru Ioan Cuza si rememorarea evenimentelor care au marcat anii de domnie ai acestuia sunt centrul expozitiei pe care organizatorii o propun publicului, cu prilejul implinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane. In decurs de numai sapte ani, politica sa reformatoare a dus la unificarea legislativa si administrativa a Principatelor, la modernizarea societatii romanesti si a deschis calea realizarii dezideratelor nationale majore: independenta si unitatea deplina a romanilor.

Ținutul dintre Dunăre şi Mare un exemplu de convieţuire multietnică în pace și în armonie și nu putem decât să ne mândrim cu acest lucru.  Doresc să felicit organizatorii acestul eveniment deosebit, să salutăm iniţiativa Asociaţiei Eurocult din Constanţa, care a adus în prim plan mozaicul demografic regional prin proiectul “Dobrogea, edificii cu mozaic – credinţa, cultura, cetatea”și să-i îndemnăm pe copii, pe tineri, să participe la cât mai multe astfel de acțiuni! Pentru că dacă nu ne vom cunoaște trecutul, istoria nu vom ști cum să ne construim viitorul“ a declarat deputatul Mirela Furtună.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com