Click pentru a te abona

Explozie puternică la un bloc din Tulcea: mai multe victime, 56 de garsoniere distruse, mai multe autoturisme avariate

autor Geta Negrișanu

În zorii zilei de joi, 14 Noiembrie 2019, o bubuitură puternică a zguduit din temelii un bloc de garsoniere din cartierul de Vest al municipiului Tulcea, pe Aleea Constructorilor .

Explozia, cauzată de acumularea de gaz a afectat 56 de garsoniere și mai multe autovehicule din parcarea blocului. Dintre victime, trei bărbați cu vârsta de 31, 78, respectiv, 22 de ani și o tânără de 18 ani, au suferit arsuri de gradul doi si trei și plăgi prin tăiere drept pentru care au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Mai multe persoane au suferit de atacuri de panică. Oamenii cred că a fost afectată structura de rezistență a blocului și sunt îngroziți de perspectiva petrecerii iernii sub cerul liber.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “DELTA” Tulcea a intervenit imediat Explozia nu a fost urmată de incendiu. Cauza probabilă o reprezintă acumularea de gaze, urmată de explozie. În prezent se efectuează cercetări în vederea clarificării tuturor aspectelor. La locul intervenției s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD, 1 autospecială de descarcerare grea și 20 de pompieri.

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.