Click pentru a te abona

Exclusiv: Porcușori de Guineea, peste 50 de iepuri și o familie într-un apartament de 43 de metri pătrați

0 Shares

Nu este o glumă. Din nefericire este o situație reală și tot mai greu de rezolvat pentru 19 familii care locuiesc pe o scară a unui bloc din municipiul Tulcea : în cel de-al 20-lea apartament, la parter, este o adevărată menajerie. Și nu de azi, de ieri. Oamenii spun că se confruntă cu acest comportament oarecum bizar și periculos de viață al familiei respective care a transformat apartamentul într-o microfermă zootehnică de șase ani.

“La început au crescut găini dar s-au dovedit a fi extrem de gălăgioase și, vă dați seama cum era când cântau cocoșii (!)” ne povestește, deloc amuzat, unul dintre vecini. “Au fost tot felul de orătănii de la porcușori de Guineea la iepuri. Acum sunt numai iepuri. Sunt peste 50. Spun unii dintre vecini că tot în apartament îi și sacrifică pentru comercializare. Veniți să vedeți ce miros este pe scară. Vara este aproape imposibil de trăit aici”. “Mai este și pericolul îmbolnăvirii de leptospiroză !”ne atenționează o doamnă care ne asigură că a studiat problema și că este extrem de îngrijorată. “Ca să nu mai vorbim despre șoareci, șobolani și tot felul de gândaci mișună peste tot, evident că rezistă în pofida faptului că dăm cu substanțe în fiecare zi “.

Se întâmplă într-un bloc dintr-un cartier din Municipiul Tulcea. Oraș turistic, poartă de intrare în Delta Dunării. Oamenii au încercat tot ceea ce le-a stat în putință de-a lungul timpului: au făcut sesizări peste tot, au chemat organele competente, s-au plâns în dreapta și în stânga dar nu au reușit absolut nimic. Vecinii întreprinzători nu deschid ușa nimănui și atunci când au fost somați să o facă au aranjat de o așa manieră lucrurile încât nu au primit decât o amendă. Pentru neglijență și un apartament care arată și miroase ca un grajd. Citiți ultima rezoluție dată de Judecătoria Tulcea în data 26 noiembrie 2014:

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com