Click pentru a te abona

Evoluția pandemiei de Coronavirus a determinat ARBDD să își suspende activitatea cu publicul

66 Shares

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea informează persoanele fizice și juridice interesate că începând cu data de 12.10.2020, se va suspenda activitatea directă cu publicul până la o dată ce va fi comunicată ulterior, în funcție de evoluția situației la nivel național privind răspândirea virusului SARS-Cov-2.

Depunerea / ridicarea documentelor de către persoanele fizice și juridice se va realiza numai prin poșta, e-mail sau fax.
Persoanele fizice și juridice interesate se pot adresa instituției, prin telefon/fax, în scris, sau prin e-mail la următoarea adresă:
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Formularele necesare documentațiilor ce urmează a fi depuse la ARBDD Tulcea se găsesc și pot fi descărcate de pe site-ul ARBDD Tulcea, la pagina Formulare Tipizate.

Taxele și tarifele aferente documentațiilor ce urmează a fi depuse on-line sau prin poștă se achită în avans, prin ordin de plată la Trezorerie.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com