Click pentru a te abona

Eveniment pentru seniorii din comuna Baia: Revelion pentru bunicii comunității

237 Shares

“Mi-am dorit de mult ca un astfel de eveniment să le ofere vârstnicilor din comuna Baia, bunicilor, înțelepților comunității, bucuria de a avea un Revelion al lor, o petrecere frumoasă, cu muzică bună, cu surprize și, de ce nu, concursuri de dans și, unele chiar organizate ad-hoc, la propunerea participanților. Eu cred că va fi o adevărată bucurie pentru toți” ne-a mărturisit Liliana Marinescu despre felul în care i-a venit ideea organizării acestui eveniment.

“La urma urmei, fericirea este o sumă a micilor bucurii și, cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit mereu să aduc un pic de bucurie oamenilor în mijlocul cărora trăiesc împreună cu familia mea… ca într-o familie mai mare. După cum bine știți, de 5 ani , tot cu ajutorul Bunului Dumnezeu, am reușit să organizez un eveniment frumos de 8 Martie pentru doamnele din Baia! Din această iarnă, hai, să vedem cât de frumos și de inedit poate fi la Revelionul persoanelor vârstnice, al seniorilor ! Vă invit cu drag, joi, 9 Decembrie 2020, la Restaurantul La Chere din localitatea Baia, începând cu orele 15,30. Avem invitați speciali, pe Steliana Sima, cunoscută și  iubită solistă de muzică populară și formația Mita&Teo care ne vor oferi momente și o atmosferă de neuitat. Vom avea tombălă și…surprize de Revelion(!) Vă aștept și apoi povestim ce frumos a fost!”a mai spus organizatoarea acestui eveniment deosebit pentru seniorii comunității din comuna Baia.

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com