Click pentru a te abona

Europarlamentare: Dezbatere electorală internă organizată de USR Tulcea

10 Shares

Filiala județeană Tulcea a Uniunii Salvați România a organizat o dezbatere electorală prilejuită de competiția internă pentru candidatii cu care USR va participa la alegerile europarlamentare de anul viitor. Întâlnirea cu membrii și simpatizanții noștri a avut loc în sala de conferințe a Hotelului Esplanada, din municipiu.
Au fost prezenți, la Tulcea, 15 din cei 80 de candidați înscriși în cursă: Raluca Amariei, Florin Andrei, Octavian Alexandru Berceanu, Sebastian Cernic, Mihai Constantin, Ruxandra Diaconu, Cristina Drăghici, Laurențiu Dumitru, Veronica Enușcă, Cristian Ghinea, Narcis George Matache, Adrian Niță, Claudia Postelnicescu, Cătălin Stancu și Elena Uram.
În competiția electorală internă pentru europarlamentare, filiala USR Tulcea este reprezentată de Elena Uram, vicepreședinte al organizației.
”De la 1 octombrie a început, practic, un turneu național în care sunt angrenați majoritatea candidaților, fiecare dintre noi propunându-și să participe la cât mai multe dezbateri, să acopere cât mai mult din filiale pentru a-i convinge pe colegi că merită să fie pe lista pentru europarlamentare. Eu, personal, am participat deja la peste zece astfel de dezbateri și am ajuns de abia la jumătatea drumului. Astăzi (n.n. – ieri) am fost acasă, la Tulcea, alături de 15 colegi de competiție. USR este singurul partid care își va desemna candidații pentru Parlamentul European în urma unor alegeri interne la care vor putea vota toți membrii. De asemenea, USR este singurul partid care permite publicului larg să asiste la dezbaterile electorale interne și să afle detalii despre toți cei înscriși în această cursă, lucru pe care îl vom transforma în tradiție”, a spus Elena Uram, vicepreședinte USR Tulcea.
Candidații înscriși în cursa internă pentru alegerile europarlamentare (”primaries”) au vârste cuprinse între 22 și 61 de ani și profesii diverse, de la economiști, ingineri IT, până la jurnaliști și cercetători.
Lista finală a candidaților USR pentru alegerile europarlamentare va avea maximul legal de 43 de poziții iar ordinea candidaților va fi stabilită prin votul tuturor membrilor. Campania internă, care desfășoară timp de doua luni, între 1 octombrie – 29 noiembrie 2018, include dezbateri, prezentări și turnee de promovare a candidaților.
Procesul de votare va debuta în data de 22 noiembrie 2018, la ora 00:00 și se va încheia în data de 29 noiembrie 2018, la ora 00.00. Votul se va desfășura printr-un sistem electronic, online, securizat și verificabil. Fiecare membru va putea să aleagă șapte candidați cărora le va acorda puncte în ordinea preferințelor: candidatul cel mai bine plasat va primi 9 puncte, cel de pe locul doi va primi șapte ia următorii 5, 4, 3, 2, respectiv 1 punct.
Pentru fiecare candidat se va face suma tuturor punctajelor primite pe buletinele de vot pe care acel candidat a fost votat. Candidații vor fi ordonați conform sumelor punctajelor primite.(cp/usr)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com