Click pentru a trimite e-mail

Eugen Terente, a fost ales președinte al filialei județene USR Tulcea și Valentin Bodur a fost ales președinte al filialei municipale

216 Shares

În urma Conferinței Județene USR Tulcea din 12 ianuarie 2020, Eugen Terente, a fost ales președinte al filialei județene USR Tulcea.

Eugen Terente este licențiat în științe economice, este membru USR din martie 2018 și a fost responsabil de campanie, atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele prezidențiale, remarcându-se în rândul colegilor de partid ca un bun organizator.

De asemenea, în urma Adunării Generale USR Tulcea, Valentin Bodur a fost ales președinte al filialei municipale USR Tulcea.
Valentin Bodur este antreprenor tulcean, membru USR din ianuarie 2019, membru al Biroului Județean USR Tulcea și a fost responsabil de comunicare în campania pentru alegerile europarlamentare.

“USR Tulcea a reușit să rămână hotărât pe drumul democrației, pe drumul integrității și să reziste atacurilor din partea forțelor care ne vor risipiți sau cooptați în sistemul politic „tradițional”.
Nu a fost ușor, a fost nevoie și de schimbări, conducerea filialei USR Tulcea a avut nevoie de o resetare, dar atunci când oamenii nu uită ce i-a adus împreună în USR, nimic nu-i poate abate de la drum.

Anul 2020 va fi unul hotărâtor pentru drumul României. Vom avea șansa să ne rupem definitiv de acest cancer al societății, corupția, și să aducem România pe un drum ascendent, în care integritatea și competența să primeze.
Dorim că alegerile locale și parlamentare din 2020 să ne aducă oameni noi în funcțiile publice, oameni cinstiți, capabili, cu viziune și dragoste pentru tulceni.

Dar pentru a putea transpune în realitate toate aceste deziderate, avem nevoie de tine, cetățene!
Vino alături de noi, să ne asigurăm împreună ca USR va rămâne hotărât pe drumul democrației, corectitudinii și competentei și că nu ne vom abate de la acest drum” se arată în informarea publică de pe site-ul aceste formațiuni politice .

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com