Click pentru a te abona

Eugen Teodorovici: “Traversăm o perioadă dificilă în care profesionalismul și capacitatea de a lua decizii ar trebui să fie dominantele unei echipe guvernamentale”

0 Shares

*“Voi ocupa această funcție onorifică doar atât timp cât propunerile pe care le voi face în diferite sectoare ale economiei vor fi luate în considerare, concomitent cu neacceptarea oricăror “fantezii” sau “țopăieli” fiscale”(Eugen Teodorovici, senator PSD Tulcea).

“Da, am acceptat să fiu numit consilier onorific al Prim ministrului Mihai Tudose. Mulți m-au întrebat de ce am acceptat o astfel de numire mai ales după ce numele meu a fost vehiculat și așteptat de foarte mulți pentru funcții cheie în Guvern și, în special, pentru modul (total nejustificat spun unii!) în care am fost tratat de conducerea PSD.

Consider că activitatea guvernamentală trebuie să se desfășoare cu profesioniști capabili să ia decizii corecte, la momentul oportun și, înainte de toate, exclusiv în interesul țării.

Nu am niciun motiv să refuz solicitarea actualului premier care, mai mult ca sigur, a fost fundamentată de realizările din timpul mandatelor mele de la fonduri europene și finanțe publice. Nu voi refuza niciodată o astfel de solicitare, întrucât cred că dovada profesionalismului trebuie arătată atunci când este nevoie de ea, fără a ține cont de orgolii personale sau partinice.

Nu m-am ferit să-mi asum răspunderi în momente critice – a se vedea momentul la care am preluat mandatul de ministru al fondurilor europene și pe cel al finanțelor publice. Nu ezit să amintesc și de măsurile adoptate (deși apreciate ca fiind mult prea îndrăznețe!) în calitate de ministru al finanțelor și care s-au dovedit a fi de succes.

Nu există nimic care să mă facă să nu accept o solicitare de sprijin din partea cuiva, cu atât mai mult atunci când această rugăminte vine din partea Prim ministrului, indiferent de culoarea politică a Guvernului condus de acesta.

Traversăm o perioadă dificilă în care profesionalismul și capacitatea de a lua decizii ar trebui să fie dominantele unei echipe guvernamentale la început de drum. Provocările care urmează mă fac să acord încredere premierului Tudose în determinarea de a schimba abordarea la nivelul echipei guvernamentale (insuficient de experimentată pentru a face față acestora). Dificultățile prezentului și provocările viitoare impun absența oricăror forme de amatorism, în special la nivel guvernamental.

Voi ocupa această funcție onorifică doar atât timp cât propunerile pe care le voi face în diferite sectoare ale economiei vor fi luate în considerare, concomitent cu neacceptarea oricăror “fantezii” sau “țopăieli” fiscale” a scris senatorul PSD de Tulcea, Eugen Orlando Teodorovici pe pagina sa de faceboock.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Un Raspuns la Eugen Teodorovici: “Traversăm o perioadă dificilă în care profesionalismul și capacitatea de a lua decizii ar trebui să fie dominantele unei echipe guvernamentale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com