Click pentru a te abona

Episcopia Tulcei – lansare de carte

0 Shares

Indr.Joi 21 august 2014, la Casa Avramide din municipiul Tulcea a avut loc lansarea “Îndrumătorului Pastoral al Episcopiei Tulcii” pe anul 2014, 576 pag.

Începând cu primul număr al acestuia în 2009, s-au stabilit cele 6 rubrici permanente: Cronica bisericească, Evenimente, Biserica în actualitate, Viața pastoral – misionară, Pagini de istorie și cultură și Tabel statistic care prezintăCasa Avramide,Episcopia Tulcii,indrumator pastoral,biserica,carte,evenimentVisarion în articole de înaltă ținută științifică aspectele vieții religioase, spirituale și culturale din spațiul nord dobrogean și nu numai.

În acelaşi timp, Îndrumătorul Pastoral se doreşte a fi o carte cu orizont, motiv pentru care în cuprinsul ei rubrica Evenimente pune în circulaţie evenimente marcante din cadrul Eparhiei dar şi din lumea intercreştină.

Paginile cărții sunt deschise oricărui bun condeier și a fost concepută drept un spaţiu fructuos al întâlnirii dintre clerici şi mireni, un punct comun, convergent în misiunea culturală a Bisericii în lume.

La lansare au luat parte Preasfințitul Părinte Episcop Visarion, personalul administrativ al Centrului Eparhial, preoți, membri ai Asociației ,,Aegyssus” a Scriitorilor Tulceni, reprezentanți ai instituțiilor de cultură din municipiul Tulcea, alți invitați.

Au luat cuvântul P.S. Părinte Visarion, dl. Mircea Marcel Petcu, preşedintele Asociaţiei ,,Aegyssus” a Scriitorilor Tulceni, dr. Nicolae Georgescu –Tulcea, prof. Adrian Pal, Pr. Ionel Strat, inspector şcolar, Dr. Victor Baumann, Dr. Lăcrămioara Manea şi Pc. Pr. Felix Neculai, consilier cultural.

Anul acesta Îndrumătorul Pastoral a alocat numeroase studii Anului omagial al Sfintei Spovedanii și al Sfintei Împărtășanii precum și împlinirii celor 300 de ani de la moartea martirică a Sfinților Brâncoveni.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com