Click pentru a te abona

Emoţii pentru Ea, la Casa Avramide

0 Shares

Untitled-1Casa Avramide, parte componentă a Complexului Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord Dobrogean din cadrul Institutului de Cercetări Eco Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea, va găzdui, sâmbăta aceasta, cu începere de la ora 16.00 vernisajul unei expoziţii personale de pictură a tulcencei Iuliana-Gabriela Ivancencu, o tânără artistă încă în formare. Expoziţia , sub titlul „Emoţii pentru Ea” , va fi prezentată de domnul profesor Adrian Pal şi va putea fi vizitată de la data anunţată până pe 11 iunie a.c. şi cuprinde un număr de 20 de tablouri, majoritatea portrete, ulei pe pânză, iar în ceea ce priveşte execuţia acestora putem spune că artista pune accent pe sugestia emoţională a tuşei, situându-se, din punct de vedere stilistic pe o poziţie flexibilă, îmbinând elemente de fauvism, simbolism şi expresionism pe şasiul execuţiei clasice.

Autoarea este absolventă a Liceului de Artă „George Georgescu” Tulcea, promoţia 2000/2004, ea continuându-şi studiile în domeniu la Facultatea de Arte Plastice şi Decorative din Constanţa, fiind licenţiată sub tutela Universităţii de Artă şi Design Cluj Napoca, în 2008. Nu este la prima ei expoziţie personală la Tulcea, în mai 2014 expunând, sub titlul „Seducţie” la Biblioteca Judeţeană Tulcea, fiind cunoscută publicului şi din cadrul expoziţiei de grup „Femeia din inima noastră”, martie 2015, Muzeul de Artă Tulcea.

Expoziţia de acum reprezintă în esenţa ei o celebrare a feminităţii şi emoţiei, cu un substrat aparte, fiind dedicată mamei sale.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com