Click pentru a te abona

Elveția sprijină sănătatea tulceană

0 Shares

Sanatate 02Județul Tulcea este unul dintre cele trei județe selectate la nivel național pentru a beneficia de Programul internațional de cooperare derulat la nivel european: „ Servicii de sănătate și servicii sociale integrate la nivel comunitar”. Acordul pentru Fondul Tematic de Sănătate semnat de autoritățile elvețiene și de cele române este operațional până în 2019 și are drept obiectiv general sprijinirea României pentru îmbunătățirea accesului la serviciile sociale și de sănătate și creşterea calităţii serviciilor medicale. Componentele Fondului de Sănătate vizează, în principal, servicii medicale şi sociale integrate la nivelul comunităţii, servicii pre-spitaliceşti şi spitaliceşti de urgenţă, unităţi pediatrice de terapie intensivă, ambulanţă aeriană.

Oficialii Ministerului Sănătăţii au prezentat etapele Programului de cooperare elveţiano-român, rolul autorităţilor judeţene în implementarea programului precum şi activităţile eligibile ce pot fi propuse în cadrul proiectelor elaborate de autorităţile locale preselectate conform unui set de criterii de preselecţie. Un detaliu al acestui program îl constituie faptul că propunerile de proiecte pot fi elaborate în parteneriat cu ONG-uri româneşti sau internaţionale şi/sau furnizori de servicii iar beneficiarii serviciilor de sănătate vor fi reprezentaţi de populaţia din mediul rural şi din oraşele mici cu valori reduse ale indicatorilor de dezvoltare, grupuri vulnerabile, persoane care trăiesc sub limita sărăciei.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com